Trenutak koji je prelomio utakmicu: Italijani su posle ovoga zaigrali kao ludi! (VIDEO)

11.09.2022

18:37

0

Autor: 24sedam

Suze Đanmarka Poceka probudile „ubilački instikt“ Spisua i Polonare

Trenutak koji je prelomio utakmicu: Italijani su posle ovoga zaigrali kao ludi! (VIDEO)
Đanmarko Poceko u momentima kada je predvodio selekciju Italije - Copyright Fiba.basketball

Košarkaška Srbija još ne može da veruje da Orlove više neće gledati na Evrobasketu! Izabranici Svetislava Pešića doživeli su odvratan deža vi i posle nešto više od godinu dana pretrpeli još jedan šokantan poraz od Italijana.

Pošto su prošlog leta našu selekciju koštali plasmana na Olimpijske igre, Azuri su večeras šokirali Srbiju u osmini finala prvenstva Evrope iako su većim delom utakmice bili mnogo bliži debaklu nego konačnoj pobedi.

Imali su Orlovi plus 14 sredinom druge deonice, čuvali su dvocifreni plus do srednine treće, a onda se u 25. minutu dogodio momenat koje je tok utakmice okrenuo za 180 stepeni.

Selektor Italijana Đanmarko Poceko je da napustio parket pošto je njegova klupa zaradila drugu tehničku grešku. Kada je postao svestan da mora van terena, temperamentni Italijan se najpre izljubio sa svim svojim košarkašima, pozdravio se sa predsenikom KSS Predragom Danilovićem i selektorom Srbije Svetislavom Pešićem, a onda u suzma ušetao u tunel koji vodi ka svlačionicama.

 

 

I kada su mnogi možda pomislili da je to kraj Italijanima, Marko Spisu je ušao u strašnu seriju ubačenih trojki, a kada mu se nešto kasnije pridružio i Polonara Orlovima više nije bilo povratka.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike