Sećanje na divnog Jelovca! Memorijalni turnir u čast prerano preminulog košarkaša!

07.09.2022

17:06

0

Autor: 24sedam

KK Mega organizuje dvodnevno takmičenje u hali Ranko Žeravica

Sećanje na divnog Jelovca! Memorijalni turnir u čast prerano preminulog košarkaša!
viber_image_2021-12-05_19-57-14-326 - Copyright printscreen/Instagram

Košarkaški klub Mega MIS će u četvrtak 8. i petak 9. septembra organizovati Memorijalni turnir "Stevan Jelovac" u znak sećanja na bivšeg igrača kluba i reprezentativca Srbije koji je 5. decembra 2021. godine preminuo u svojoj 32. godini od posledica moždanog udara.

Na turniru koji će održati u Hali sportova Ranko Žeravica će pored Mege učestvovati još FMP, SC Derby i Team Overtime koji prvi put ove godine nastupa u Evropi i koji je sastavljen Overtime Elite igrača koji imaju pravo izlaska na NBA Draft. Ulaz na Memorijalni turnir „Stevan Jelovac“ će biti slobodan.

Memorijalni turnir „Stevan Jelovac“ će biti otvoren u četvrtak od 18:30 utakmicom Mega MIS – Team Overtime a ovom prilikom je generalni menadžer Mege Goran Ćakić pozvao sve ljubitelje košarke da dođu u Halu sportova:

Memorijalni turnir će biti prilika da na primeren način obeležimo sećanje na našeg bivšeg igrača i reprezentativca Srbije Stevana Jelovca koji nas je prerano napustio. Na turniru će učestvovati četiri ekipe sa pregršt mladih i talentovanih igrača. Među njima će biti i Team Overtime koji ove godine po prvi put nastupa u Evropi i koji je sastavljen od velikog broja talenata, među njima su i igrači kojima se predviđa da će biti izabrani kao "lottery pick" na NBA draftu 2023 - rekao je Ćakić i dodao:

 

 

- Upravo za duel Mega MIS i Overtime tima vlada veliko interesovanje ne samo kod nas, već i u inostranstvu, gde su sve oči uprte u ovaj duel na kome će igrati neki budući NBA igrači. Ovim putem bih iskoristio priliku da pozovem sve ljubitelje košarke da dođu na Memorijalni turnir u Halu sportova Ranko Žeravica gde će, siguran sam, moći da uživaju u igri nekih budućih zvezda ne samo regionalne, već i svetske košarke.

Sve utakmice na turniru biće prenošene putem Youtube kanala Digital Score.

Raspored:

8. septembar (četvrtak):

18:30: Mega MIS - Team Overtime

20:45: FMP - SC Derby

9. septembar (petak):

18:30: Utakmica za 3. mesto

20:45: Finale

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike