Srbija je najbolji tim u grupi, daćemo sve od sebe da pobedimo: Partizanov plej svestan protiv koga igra, ipak gaji nadu

06.09.2022

08:10

0

Izrael ima pritisak pobede, Srbija u pobedničkom nizu

Srbija je najbolji tim u grupi, daćemo sve od sebe da pobedimo: Partizanov plej svestan protiv koga igra, ipak gaji nadu
deni anvdija i jam madar - Copyright Fiba.basketball

Košarkaši Srbije u četvrtom kolu grupe D na Evropskom prvenstvu u Pragu igraju sa ekipom Izraela.

Meč koji je na programu večeras od 21.00 čas predstavlja izazov ekipi Svetislava Pešića, a pobeda bi i definitivno obezbedila prolazak u narednu fazu sa jednog od prva dva mesta.

Izraelu je pak imperativ pobeda, jer im preti eliminacija, pa je pritisak na mladi sastav koji predvode Jam Madar i Deni Avdija.

- Mislim da će to biti težak meč, to je najbolji tim u grupi. Moraćemo da se vratimo i da se borimo. Igrali smo katastrofalnu odbranu jedan na jedan protiv Poljske, to moramo da popravimo. Mislim da je to najvažnije, ako uspemo to da rešimo, biće dosta bolje - kazao je plej Izraela i Partizana, Jam Madar, pa naveo da poseduje recept za pobedu:

- Moraćemo da se borimo zajedno, da dođemo i da se borimo, uradimo sve što je u našoj moći da pokušamo da dođemo do pobede. Mislim da je Srbija sjajan tim, uvek neko drugi igra odlično. Neće biti laka misija, ali daćemo sve od sebe.

Čuveni Gal Mekel je kratko izneo svoje viđenje pred poslednja dva meča u grupi situacije.

- Težak meč za nas. Bila nam je potrebna ova pobeda, ali ćemo morati da se namučimo protiv Srbije i Češke Republike. Mi smo autsajderi protiv Srbije, ali borićemo, treba nam ta pobeda. Juče je nedostajala koncentracija u odbrani, Poljska je postigla neke teške šuteve i to je to.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike