Papapetru već kupuje Grobare! Posle ovoga Hezonja je samo nemoćno širio ruke! (VIDEO/FOTO)

02.09.2022

18:56

0

Autor: 24sedam

Novi košarkaš Partizana dao doprinos pobedi Grka nad Hrvatima

Papapetru već kupuje Grobare! Posle ovoga Hezonja je samo nemoćno širio ruke! (VIDEO/FOTO)
Screenshot 2022-09-02 at 20.21.42 - Copyright Printscreen/YouTube/FIBA

Grčka nije dozvolila iznenađenje na startu Eurobasketa. Izabranici Dimitrisa Itudisa nudili su se Hrvatima, ali na njihovu sreću u svojim redovima imaju Janisa Adetokumba koji je, dosad najboljim potezom šampionata, zakucao “vatrene”.

Ipak, ljubitelji košarke u Srbiji, pogotovo navijači Partizana, imali su razlog više da sa malo većom pažnjom isprate derbi C grupe šampionata Evrope.

Jedno od najzvučnijih pojačanja crno-belih ovog leta Joanis Papapetru uspeo je da se oporavi od povrede bicepsa i već na startu EP dao je doprinos premijernoj pobedi svog tima. Za nešto više od 17 minuta na parketu, doskorašnji kapiten Panatinaikosa postigao je tri poena (1/3 za dva, ½ sl. b.) i imao isto toliko uhvaćenih lopti.

Naravno, s obzirom na to da je zbog povrede, ne samo propustio najvažniji deo priprema, već do poslednjeg momenta bio pod velikim znakom pitanja za nastup na Eurobakstu, poenterski učinak nikako ne može da bude u prvom planu, ali minijatura iz finiša prve deonice i te kako može da hrabri sve u grčkom taboru, ali i na crno-beloj strani Topčiderskog brda.

Na nešto više od dve sekunde pre kraja uvodne deonice, Agravanis je izvodio slobodna bacanja. Promašio je oba pokušaja, ali je Papapetru pokupio skok u napadu i onda iz izuzetno teške postigao poene posle kojih je i jedan od najboljih hrvatskih košarkaša Mario Hezonja samo nemoćno raširio ruke i pognute glave krenuo put svlačionice.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike