Željko pričao o ambicijama u Evroligi, pa poslao važnu poruku Grobarima! (VIDEO)

22.08.2022

15:44

0

Autor: 24sedam

Strateg Partizana bio je prilično jasan

Željko pričao o ambicijama u Evroligi, pa poslao važnu poruku Grobarima! (VIDEO)
Željko Obradović - Copyright MN Press

Partizan se ovog leta, posle osam godina, vratio u Evroligu. Čelnici elitnog takmičenja uputili su crno-belima specijalnu pozivnicu za učešće u elitnom takmičenju, što je bio signal klupskom rukovodstvu da krene u stvaranje tima sposobnog da ravnopravno stane na crtu najbogatijim klubovima na Starom kontinentu.

Na okupljanju tima za novu sezonu, trener Valjka Željko Obradović pričao je, između ostalog, i o Partizanovom planu za nastavak prelaznog roka, dok je na pomen ambicija crno-belih u elitnom takmičenju bio prilično jasan.

- Ambicija je da naši navijači shvate da je Partizan ponovo u EL i da probamo da igramo uvek pred punom dvoranom. Takođe, da probamo da u svakoj utakmici damo maksimum. To je prva i jedina ambicija – kazao je Obradović, osvrnuvši se na mogućnost da plasman u Top 8 elitnog takmičenja bude garant Partizanovog učešća u Evroligi i u sezoni koja sledi posle ove pred nama.

- To ne mogu da vam kažem u ovom trenutku, s obzirom da se neke stvari u Evroligi još nisu iskristalisale. Mislim da će se mesto u elitnom takmičenju obezbeđivati kao i dosad – rekao je Željko Obradović.

Podsetimo, ukoliko se ostvare očekivanja najtrofejnijeg trenera Evrope, to znači da će Valjak biti siguran učesnik Evrolige jedino uz osvajanje AdmiralBet ABA lige.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike