Kakva je lavica Marina Maljković: Otkrila zašto je odlučila da ne okrene leđe novoj generaciji devojaka! (VIDEO)

31.08.2022

15:09

0

Proslavljeni ženski trener u dogovoru sa Danilovićem odlučila da ostane

Kakva je lavica Marina Maljković: Otkrila zašto je odlučila da ne okrene leđe novoj generaciji devojaka! (VIDEO)
0MET0160 - Copyright MN Press

Selektor košarkašica Srbije Marina Maljković otkrila je podkastu "Jao Mile" zašto se odlučila da ostane na klupi naših devojaka, napominjući da nije mogla da okrene leđa ovoj novoj generciji i da napusti ovu funkciju.

- Stari su samo grb i ja. Sve ostalo je novo, smene su normalne, nekada manje, nekada veće, ali sada se sve promenilo. Svi su očekevali posle Valensije i Tokija, da ću i ja zajedno sa tom generacijom da odem. Međutim, u dogovoru sa Danilovićem, odlučila sam da ostanem. Jer bila bi licemer da to nisam uradila, najviše prema sebi. Jednostvano nisam mogla da okrenem leđa ovim devojkama, jer u njihovim okicama sam videla koliko žele da rade, napreduju - kazala je Maljkovićeva u podkastu Jao Mile.

Ona je istakla da će dati svoj maksimum kako bi i sa ovom generacijom ostvarila rezultate kao što je imala uspeha sa prethodnom.

- Samo su tu Anderson i Krajišnik, sve ostale su igračice totalno nove. Privukla me je njihova želja i da su neka nova generacija koja želi da ostvari rezultate kao i prethodna. Da imaju medalje oko vrata, a pritom otvorila sam pokret za žensku košarku, institut, i moja želja je da se sve više devojaka bave košarkom, ali i ostalim sportovima. Zbog svega toga sam odlučila da ostanem selektor, jer bila bi najveći licemer da sam im sada okrenula leđa - zaključila je Marina Maljković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike