Rebrača o slučaju Teo: Pešiću treba dati podršku, ovo može biti pozitivna reakcija na tim!

17.08.2022

08:12

0

Proslavljeni košarkaš smatra da ulogu novog vođe može preuzeti Nikola Jokić

Rebrača o slučaju Teo: Pešiću treba dati podršku, ovo može biti pozitivna reakcija na tim!
20220329ivDudaTeren11 - Copyright MN Press

I dalje se polemiše oko odluke Svetislava Pešića da iz selekcije Srbije odstrani Miloš Teodosić i oprečna su razmišljanja po tom pitanju.

Tim slučajem se bavio i Željko Rebrača, košarkaška legenda koji smatra da ovo može da bude i pozitivna reakcija na ostatak ekipe. 

- Ne mogu da kažem da je logično ni da nije, ne znamo pozadinu, ali Pešić jeste dao objašnjenje. To može da bude pozitivna reakcija i na tim, ali ako ne uspe biće velike kritike. Sa Teom je to moglo da se odradi drugačije, a ovako se komentarisali sedam dana kroz medije, pa se Pešić oglasio. Teško je danas nešto sakriti, a to je njegovo pravo i njegova odluka, on poznaje tim i videćemo od rezultata da li će biti kritike - kazao je Rebrača za TV Prvu.

Bivši košarkaš smatra da se odluka popularnog Karija treba poštovati, napominjući da Jokić uliva veliko poverenje i da on može biti novi vođa Orlova. 

-  Moramo da verujemo da je doneo ispravnu odluku. Ne želim da prognoziram, videćemo kako će tim reagovati, Bjelica je povređen kao i Milutinov, nije sjajna situacija i nadam se da će biti prave hemije, a i Jokić je tu koji može da ih poveže. Jokić daje neverovatno samopouzdanje, ali i drugima šansu da se dokažu. Mi smo 98 otišli da budemo osmi, deveti, pa smo osvojili - zaključio je Rebrača.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tv Prva

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike