Teova supruga ne može da se pomiri sa Pešićevom odlukom! Podelila Dudinu kultnu „istinu o Milošu“! (VIDEO)

08.08.2022

21:42

0

Autor: 24sedam

Srpska glumica veoma je aktivna na društvenim mrežama poslednjih sati

Teova supruga ne može da se pomiri sa Pešićevom odlukom! Podelila Dudinu kultnu „istinu o Milošu“! (VIDEO)
20120905mmIvkovi04 - Copyright MN Press

Dosadašnjem kapitenu srpske košarkaške reprezentacije Milošu Teodosiću stiže podrška sa svih strana. Posle odluke Svetislava Pešića da ga precrta sa spiska igrača koji će ovog leta igrati drugi krug kvalifikacija za Mundobasket kao i Evrobasket početkom septembra, Tea su podržali nekadašnji sigrači kao i komentator RTS-a Slobodan Šarenac, ali od momenta kada je selektorova odluka izašla u javnost izuzetno aktivna na društvenim mrežama je njegova supruga Jelisaveta Orašanin Teodosić.

Srpskoj glumici očigledno je teško pala Karijeva odluka, pa je na svom Instagram storiju objavila nekoliko kratkih video klipova koji su obeležili Teovu karijeru u nacionalnom dresu, među kojima se posebno izdvaja izjava pokojnog legendarnog trenera Dušana Ivkovića, koji je u jednom od intervjua ispričao anegdotu koja će zauvek ostati jedan od lajtmotiva Teodosićeve karijere.

- Panajotis Angelopulos, predsednik koga sada citiram, ne govorim da sam nešto izmislio kaže meni, 'Kouč Janakis vam je rekao da Teodosić ima jako slabe lateralne kretnje i da smo mi zbog toga morali da ga se rešimo. Ja ih upitam, ali znate zašto ima spore lateralne kretnje? Zato što ima mnogo velika m**a pa mu sve sprečavaju i udaraju u parket'. Tako da sam se tada smejao, ali to je jedna istina – ispričao je tada Ivković, a njegovu izjavu možete pogledati od 20. sekunde video snimka ispod.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike