Saigrači stali uz Tea! Stefan Marković je jednim heštegom rekao sve! (FOTO)

08.08.2022

17:29

0

Autor: 24sedam

Iskusni plejmejker podržao dosadašnjeg kapitena Orlova

Saigrači stali uz Tea! Stefan Marković je jednim heštegom rekao sve! (FOTO)
20110907mmMarkov13 - Copyright MN Press

Kao bomba je u ponedeljak odjeknula vest da je selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić precrtao Miloša Teodosića sa spiska igrača na koje će računati tokom drugog kruga kvalifikacija za Mundobasket i na predstojećem Evrobasketu.

Odluka koju niko nije mogao da očekuje žestoko je uzdrmala srpsku „kraljicu igara“, a deluje da su, po našem starom dobrom običaju, već počele da se zauzimaju strane, bez da je prethodno bilo ko zvanično izašao sa razjašnjenjem celokupne situacije.

Donekle očekivano, uz Teodosića su među prvima stali nekadašnji reprezentativni saigrači, a jedan od njih je Stefan Marković, koji je samo sa heštegom mnogo toga rekao.

Naime, iskusni plejmejker Crvene zvezde postavio je na svom profilu na „Instagramu“ sliku na kojoj se nalazi pored dosadašnjeg kapitena Orlova, preko koje je napisao naizgled veoma jednostavnu stvar, ali koja govori mnogo više od broja slova koje je sačinjavaju.

#kultreprezentacije – bila je Markovićeva poruka, definitivno kao vid podrške jednom od najboljih evropskih plejmejkera u poslednjoj deceniji.

Printscreen/Instagram
 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike