Pešić najavio Teovo brisanje sa spiska? Ovako je selektor pričao o kapitenu pred početak priprema! (VIDEO)

08.08.2022

18:03

0

Autor: 24sedam

Iskusni strateg malo u šali, malo u zbilji pričao o statusu plejmejkera

Pešić najavio Teovo brisanje sa spiska? Ovako je selektor pričao o kapitenu pred početak priprema! (VIDEO)
20211125mmPesic - Copyright MN Press

Srpska košarkaška scena doživela je pravi zemljotres u ponedeljak poslepodne, kada je odjeknula vest da je selektor Svetislav Pešić precrtao Miloša Teodosića sa spiska igrača na koje računa za predstojeći drugi krug kvalifikacija za Mundobasket, kao i za Evrobasket koji startuje 1. septembra.

Odluka prekaljenog stratega, očekivano, izazvala je pregršt reakcija, kao i podele javnosti koja se u prvim satima posle objavljivanja informacije mahom stavila na stranu dosadašnjeg kapitena Orlova.

Ipak, kada se prašina koliko toliko slegla počelo je da se preispituje da li je ovakav scenario mogao da se nasluti pre nekoliko nedelja… A, kada se pažljivije pogleda i posluša Pešićevo obraćanje na „temu Teodosić“, deluje da je „iskusni vuk“ između redovao želeo da pripremi javnost na mogućnost ovakvog raspleta situacije.

- Teodosić je preživeo ovu sezonu. Trenutno je na lečenju. Nadamo se da će igrati na prvenstvu Evrope, ako preživi. Teodosić je imao, kao i većina nosećih igrača, jednu povredu u trećoj utakmici finala protiv Milana pa je pod injekcijama završio seriju, a mi ovde u reprezentaciji ne dajemo injekcije… - pričao je, konstantno kroz osmeh Pešić, zbog čega verovatno u prvi mah niko nije pažljivije obraćao pažnju na izgovorene reči.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike