Partizan pušta sezonske karte u prodaju: Dizajn u slavu onih koji su napravili najveći uspeh sa klubom (FOTO)

08.08.2022

12:13

0

Povratak u Evroligu podigao je sve na viši nivo

Partizan pušta sezonske karte u prodaju: Dizajn u slavu onih koji su napravili najveći uspeh sa klubom (FOTO)
20220420npGrobari15 - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana u predstojećoj sezoni će igrati u najelitnijem klupskom takmičenju u Evropi, Evroligi, na opšte zadovoljstvo kako ljudi u klubu, tako i navijača, ali i istinskih ljubitelja košarke. 

I dok se ekipa polako priprema za povratak u elitu, stručni štab radi na pojačanjima i okuplja tim, u etar su se našle i sezonske ulaznice.

- Od kada se najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje igra u formatu Evrolige, KK Partizan je njegov vitalni deo, pobednik prve sezone i učesnik još dva F4.

 

 

U slavu povratka u društvo najboljih evropskih timova, sezonske ulaznice će biti posvećene generacijama crno-belih koje su ostavile trag u Evroligi od sezone 1991/92 do danas - navodi se u saopštenju crno-belih.

Tako se na kartama nalaže legendarni trener koji je crno-belima doneo prvu titulu u Evroligi, a koji i danas predvodi tim, Željko Obradović, potom tandem iz sezone kada je osvojena titula - Aleksandar Đorđević i Predrag Danilović, Haris Brkić, Predrag Drobnjak, Nikola Peković, Dejan Milojević, Kosta Perović, čuveni kapiten Petar Božić, Dušan Kecman, Bo Mekejleb i Jan Veseli.

Mesta je bilo i za čuveni trio "TNT" - Milenko Tepić, Novica Veličković i Uroš Tripković, odnosno Saša Pavlović, Žofri Lovernj i Bogdan Bogdanović. Na jednom od sezonskih ulaznica, nalaze se i navijači, ali i miljenici navijača - Vladimir Lučić i Dragan Milosavljević

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike