U Megi jedan pozitivan: Šta će biti sa mečom protiv Zvezde?

24.10.2020

11:18 >> 12:17

0

Autor: D. B.

Beogradski klub saoštio da je igrač uz blaže simptome već u samoizolaciji

U Megi jedan pozitivan: Šta će biti sa mečom protiv Zvezde?
Copyright Promo/Željko Baksaj/Cibona

Košakraši klub Mega Sokerbet objavio je da je “na poslednjem redovnom testiranju koje se vrši pred svaku utakmicu ABA lige, jedan igrač Mege je bio pozitivan na kovid-19, i u skladu sa propisima se nalazi u samoizolaciji uz blaže simptome virusa”.

Zbog toga se postavilo i logično pitanje šta će se dogoditi sa duelom ABA lige koji je planiran za nedelju (12, Arena sport). Ako je suditi po najavama iz Mege – meč će biti odigran bez problema.

– Crvena zvezda je tim koji je sastavljen da ispuni jako visoke ciljeve, kako u ABA ligi, tako i u Evroligi. Sa postojećim rosterom i tri pojačanja koja su došla, zajedno sa veoma dobrim stručnim štabom na čelu sa Sašom Obradovićem istakli su velike ambicije u svim takmičenjima u kojima učestvuju. Bez obzira na obaveze u Evroligi i utakmice koje ima, Zvezda jako motivisano ulazi u utakmice ABA lige, tako je bilo protiv Cibone, Borca i Mornara i ja ih takve očekujem i u nedelju. Prvi zahtev koji moramo da ispunimo da bi igrali sa Zvezdom jednu dobru utakmicu je da im odgovorimo na njihovu fizičku igru, u odbrani i u napadu. Utakmica sama po sebi, s obzirom da je protivnik jako kvalitetan, daje nam šansu da kroz nju napredujemo kao tim i kao pojedinci – tvrdi trener Mege Vlada Jovanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike