Grobari u transu: Stiže najveće pojačanje Partizana do sada, u Evroligi borba za vrh!

15.07.2022

09:20

0

Predsednik crno-belih raspalio maštu navijača

Grobari u transu: Stiže najveće pojačanje Partizana do sada, u Evroligi borba za vrh!
20220306npGrobari13 - Copyright MN Press

Partizan diskretno odrađuje ovaj prelazni rok, baš kao i prošli. Informacija i tračeva iz kluba nema, što je sada praksa od kada je Zoran Savić postao sportski direktor, a Željko Obradović trener.

Naravno, osim njih dvojice, predsednik Ostoja Mijailović po prirodi funkcije zna sve. Naravno, nije govorio o imenima, ali je obradovao navijače rekavši da najjače pojačanje tek treba da dođe:

- Pametno radimo na dovođenju pojačanja. Do sada su došla trojica igrača do sada, dok je  nekoliko otišlo iz kluba. Tima koji su otišli su ili istekli ugovori ili smo se sporazumno razišli. Danilo Anđušić je potpisao dvogodišnji ugovor, dok je Dante Egzum takođe potpisao dugogodišnji. Stigao je Naneli, a očekujemo u narednih pet dana da stigne najveće pojačanje za nas do sada i to na vrlo bitnoj poziciji u ekipi - rekao je Mijailović za Sportal.

Partizan se vratio u Evroligu, ali nema nameru da bude epizodista.

- Želim da imamo ozbiljan rad u klubu na svim nivoima. Neću da kupujem sebi popularnost tako što ću najaviti nekih pet jakih imena, a onda da se ništa od toga ne ostvari. Mene takve stvari ne interesuju. Ne želim da na kraju budemo 15. ili 16. na tabeli. Želim da budemo među osam najboljih.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike