Pojačavaju se Zvezda i Partizan, ali ni Budućnost ne "spava"! Bivši NBA igrač potpisao na dve godine

14.07.2022

10:42

0

Autor: 24sedam

Ekipu je preuzeo Vlade Jovanović

Pojačavaju se Zvezda i Partizan, ali ni Budućnost ne "spava"! Bivši NBA igrač potpisao na dve godine
Varvari - Copyright MN Press

Novi košarkaš Budućnosti je Kameron Rejnolds. Američki krilni igrač potpisao je ugovor na dve godine, a ozvaničenje saradnje potvrđeno je u podgoričkom klubu.

- Rejnolds je levoruk i krasi ga kretnja bez lopte, dobar šut, napad na obruč - objasnili su plavo-beli na sajtu, a zatim i ukratko upoznali navijače sa novim igračem.

- Američki, 27-godišnji košarkaš je visok 201 centimetara i igra na poziciji krila. Na koledžu je branio boje Univerziteta Tulejn.

Nakon koledža, nastupao je u NBA ligi za Minesota Timbervulvse, San Antonio Sparse i Hjuston Rokitse. Takođe, nastupao je i u razvojnoj NBA ligi (G League) za Stokton Kingse, Viskonsin Herdse i Ostin Sparse. U tri sezone u G League prosečno je beležio 15.5 poena, 4.8 skokova, 1.4 asistencije uz 37% šuta za tri poena.

Prethodne sezone je stigao u Evropu gdje je zadužio dres Dolomiti Energia Trenta. U proseku, u tri takmičenja (Evrokup, Lega A, Kup Italije) je postizao 14.3 poena uz 4.5 skokova, 1 asistenciju i 37% šuta van linije za tri poena.

Takođe, branio je boje Sjedinjenih Američkih Država na kvalifikacijama za Svetsko Prvenstvo u Kini 2019. godine - navedeno je na sajtu Budućnosti.

Ovo je drugo pojačanje Budućnosti ovog leta, i pošto su se i Crvena zvezda i Partizan pojačali nema sumnje da nas očekuje još jedna zanimljiva sezona u AdmiralBet ABA ligi.

Podsetimo, kao trener je angažovan i Vlade Jovanović koji je donedavno sedeo na klupi Mege.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike