(Ne)poznati detalji o Nikoli i Nataliji: Srednjoškolska ljubav se pretvorila u bajku (Foto)

24.10.2020

17:44 >> 21:20

0

Autor: N. St.

Srećni par se danas i venčao

(Ne)poznati detalji o Nikoli i Nataliji: Srednjoškolska ljubav se pretvorila u bajku (Foto)
Copyright MN Press

Uspeh na košarkaškom, pa na privatnom planu. Posle fenomenalnih igara u NBA ligi i svega prikazanog je Nikola Jokić stao na „ludi kamen“.

Sa dugogodišnjom devojkom Natalijom Maćešić se venčao danas u Somboru. Usled velike zainteresovanost ii svega je pristup hramu Srpske pravoslavne crvke bio samo za odabrane zvanice. Bilo je prisutno i obezbeđenje.

Stao na ludi kamen: Najbolji srpski košarkaš rekao sudbonosno “da” (foto)

Prvobitno je trebalo da se venčaju u junu ove godine, ali je usled pandemije koronavirusa i obaveza koje je imao u Denveru moralo da dođe do malog odlaganja. Spekuliše se da bi proslava, zbog zabrane okupljanja velikog broja ljudi, mogla da traje i nekoliko uzastopnih vikenda.

Inače, Nikola i Natalija imaju pravu filmsku priču. Upoznali su se u srednjoj školi i u vezi su od 2013. godine. Američki mediji su se više puta bavili time, pa su naglašavali da je ona pravi oslonac za Nikolu i neko ko je uz njega kada god je to bilo moguće.

Bila je i na Svetskom kupu u Kini, a putovala je i u London kada su Nagetsi igrali protiv Indijane. Ona je diplomirala psihologiju u Americi na Metropoliten Stejt univerzitetu, a studije je upisala još dok je Nikola igrao košarku u Srbiji.

– Upoznali smo se preko zajedničkih drugara. Sa društvom sam izlazio u kafić koji je radio do ponoći, a kada bi se zatvorio sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri sam bio sam sa drugarom, posle čega je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali joj to nisam odmah rekao. Družili smo se više od šest meseci, skrivao sam emocije. Sećam se da smo počeli da se zabavljamo i da je bukvalno posle dva meseca otputovala u Ameriku – ispričao je Jokić u intervjuu za „Gloriju“ pre nekoliko godina.

 

MN Press

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike