Stao na ludi kamen: Najbolji srpski košarkaš rekao sudbonosno "da" (foto)

24.10.2020

15:59 >> 17:30

0

Autor: Milan Nastić

Centar Denvera oženio dugogodišnju devojku Nataliju

Stao na ludi kamen: Najbolji srpski košarkaš rekao sudbonosno "da" (foto)
Copyright Profimedia.rs

Najbolji srpski košarkaš stao je na ludi kamen. Centar Denvera Nikola Jokić oženio je svoju dugodišnju devojku Nataliju i svadba je upriličena u njegovom rodnom Somboru.

Njih dvoje su zajedno već sedam godina i kako su ranije najavljivali plan je bio da se potpišu najvažniji ugovor u životu ove godine, što su i ispunili.

Podsetimo da su njih dvoje izuzetno vezani, i Natalija ga prati gde god igra Jokić, i dosta vremena provodi sa njim u Americi.

Jokić je trenutno najplaćeniji srpski sportista, a kako je sam u nekoliko navrata izjavio, nikad se nije rukovodio time.

– Nikada nisam sanjao o velikom ugovoru, već da se zabavljam i osvajam trofeje. Ugovori su sastavni deo sporta, ali najvažnije su pobede. Za ovo su zaslužni i moja porodica, braća, devojka, bivši i sadašnji treneri – kratko je samo izjavio Nikola.

Denver je ove sezone u NBA stigao do finala zapadne konferencije gde su poraženi od Los Anđeles Lejkersa, a srpski reprezentativac je bio najzaslužniji što su “nagitsi” napravili tako dobar rezultat u plej-ofu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike