Zvezdinim mukama nema kraja! PAO, posle Radonjića, odvodi i Dobrića?

30.06.2022

16:11

0

Autor: 24sedam

Atinski velikan merka i Filipa Petruševa

Zvezdinim mukama nema kraja! PAO, posle Radonjića, odvodi i Dobrića?
Nikola Kalinić, Ognjen Dobrić, Dejan Radonjić, Luka Mitrović - Copyright MN Press

Izuzetno je turbulentno poslednjih dana na Malom Kalemegdanu. Euforiju posle druge uzastopne triple krune kod određenog broja navijača zamenila je zebnja oko toga kako će crveno-beli izgledati u sezoni pred nama.

Odlazak Dejana Radonjića u Panatinaikos dobro je uzdrmao zidine crveno-bele tvrđave, koje se od tog potresa još nisu smirile a mogao bi da ih pogodi novi, možda i još jači. Jer, ako je verovati grčkim medijima, atinski velikan razmatra mogućnost angažovanja Ognjena Dobrića.

Ipak, za razliku od najtrofejnijeg trenera u istoriji Zvezde kojem je sa završetkom prošle sezone istekao ugovor, dete crveno-belih je prošlog leta sa srpskim i regionalnim šampionom stavio paraf na novu dvogodišnju saradnju, što znači da bi Janakopulos i njegovi saradnici morali prvo da se obrate Zvezdi.

Nema dileme da „zelenima“ sa Radonjićem na čelu predstoji određena rekonstrukcija tima, a među potencijalnim pojačanjima na bekovskim pozicijama portal „Sportdog“ da bi iznenađenje moglo da predstavlja angažovanje levorukog srpskog košarkaša, kojeg je prošle godine u dresu Olimpijakosa poželeo Jorgos Barcokas.

Grci navode da bi Radonjić sigurno u timu voleo da ima košarkaša kojeg je odlično upoznao tokom saradnje u Zvezdi i dodaju da bi potencijalno pojačanje „zelenih“ mogao da bude i srpski reprezentativni centar Filip Petrušev.

Mladi košarkaš u četvrtak je i zvanično završio saradnju sa Anadolu Efesom posle samo jedne sezone, a kao olakšavajuću okolnost Panatinaikosu navode to što mu je agent Miško Ražnatović, s kojim su u četvrtak ozvaničili dogovor oko angažovanja Dejana Radonjića.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike