Jokićev zahtev Denveru: Dovedite mi Micića! Igrali su zajedno u Megi i reprezentaciji, sada bi dva MVP-a mogla opet u isti tim

23.06.2022

15:02

0

Jedan vlada NBA, drugi Evroligom - savršena kombinacija

Jokićev zahtev Denveru: Dovedite mi Micića! Igrali su zajedno u Megi i reprezentaciji, sada bi dva MVP-a mogla opet u isti tim
20190903mmTrening08 - Copyright MN Press

Najbolji strelac Evrolige i dvostruki uzastopni MVP "fajnal fora" Vasilije Micić vrlo je tražena roba u NBA, sudeći po navodima iz Amerike.

Kako piše Bličer riport, srpskog pleja jure San Antonio, Milvoki i Čikago. Njega je 2014. na draftu izabrala Filadelfija (sa 52. pozicije), ali su njegova prava trejdovana u Oklahomu 2020.

Ipak, sada se Denver pojavio kao ozbiljan kandidat i to zbog dvostrukog uzastopnog MVP-a Nikole Jokića! On je navodno tražio od uprave Nagetsa da ga dovedu, a njima ionako treba još jedan kreator igre, poželjno je sa poenima u rukama.

Njih dvojica se, naravno, poznaju prvo iz Mege, a onda i iz reprezentacije Srbije. Micić je nedavno pričao o tome za litvanski Basket njuz:

- Ne mogu da kažem da sam tako blizak prijatelj sa njim, jer on živi u svom svetu. On je jedinstvena osoba, pre svega. Jako je skroman tim i ne mogu da shvatim kako uspeva da izađe na kraj sa svime i kako se nosi sa pažnjom koju s pravom izaziva jer je najbolji igrač na svetu. Zbog njega je jedna tako mala zemlja kao što je Srbija toliko prepoznatljiva i poznata. Ja pokušavam iz senke da podržim šta on radi i učinim tu slavu još većom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike