Nakon drugog meča za zaborav, Radonjićevi igrači došli na treći: Komentar crnogorskog stručnjaka izazvao smeh na konferenciji Zvezde

14.06.2022

19:12

0

Crveno-beli titulu KLS-a brane u duelu sa FMP-om

Nakon drugog meča za zaborav, Radonjićevi igrači došli na treći: Komentar crnogorskog stručnjaka izazvao smeh na konferenciji Zvezde
Dejan Radonjić - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde pobedom nad ekipom Mege u trećem meču polufinala AdmiralBet KLS lige, plasirali su se u finale lige, te će titulu braniti u duelu sa FMP-om.

Nakon majstorice, medijima se na konferenciji obratio trener crveno-belih, Dejan Radonjić.

- Ogromno opterećenje, veliki broj utakmica, završnica prvenstva... Drugi meč bio je izuzetno loš, Mega je bila sjajna. Danas je to drugačije izgedalo, trebalo je biti dovoljno dobar, ozbiljan, da odigramo drugačije u odnosu na drugu utakmicu. To se desilo i sada nas čeka finale - izjavio je Radonjić.

Ovaj susret rešen je u majstorici, nakon što je Zvezda upisala i više nego ubedljiv trijumf, usledio je poraz u drugom meču, a nakon tog duela, Radonjić je izjavio da su "izgledali kao ekipa koja nije došla na meč". Da li su igrači došli u trećoj?

- Došli su - rekao je Radonjić uz smeh.

Na kraju, dotakao se i finalne serije sa FMP-om, a prvi meč na programu je u petak, od 19 sati.

- Znate kako, imam razumevanje za stanja, ali nema razumevanja za neke stvari koje su bile u drugom duelu. Možda smo roviti, sve je to u redu, razumem, ali mora da se nađe motiva i želje kako bismo ostvarili još dve pobede - zaključio je Dejan Radonjić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike