Radonjić očekuje reakciju u majstorici: Ovo je bilo ispod svakog nivoa!

12.06.2022

15:38

0

Autor: 24sedam

Trener Zvezde veoma kritičan posle poraza od Mege

Radonjić očekuje reakciju u majstorici: Ovo je bilo ispod svakog nivoa!
Dejan Radonjić - Copyright AdmiralBet ABA liga/Partizan/Dragana Stjepanović

Zvezdini košarkaši malo su sebi zakomplikovali život u borbi za odbranu nacionalnog trona, pošto su u nedelju propustili priliku da ekspresno overe mesto u finalu plej-ofa Superlige KLS.

Posle ubedljivog izdanja u prvom meču serije sa Megom, izabranici Dejana Radonjića danas su imali plus 15 na poluvremenu koje su u druge dve četvrtine prokockali pa će u utorak u dvorani „Aleksandar Nikolić“ morati da igraju majstoricu.

Potpuno razumljivo, najtrofejniji trener u istoriji kluba sa Malog Kalemegdana posle neuspeha (77:70) nije mogao da sakrije ljutnju.

- Čestitke Megi na pobedi i sjajnoj igri. Bili su bolji od nas, igrali su sa većom energijom, ogromnom željom, koja je bila očigledna od samog starta – kazao je Radonjić, pre nego što se okrenuo kritikama svom timu:

- Nekih par minuta u prvom delu utakmice su izgledala korektno sa naše strane, ostalo je bilo apsolutno ispod svakog nivoa, izgledali smo kao ekipa koja nije došla da igra ovaj meč. Očekujem da odnos bude drugačiji i da kroz to pokažemo i kvalitet i da opravdamo to što smo favoriti - rekao je Radonjić posle utakmice.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike