Ponosan sam, zaslužili smo ovu pobedu! Trener Mege ima samo jednu želju pred treću utakmicu!

12.06.2022

17:10

0

Vlada Jovanović kaže da neće posebno pripremati ekipu za majstoricu

Ponosan sam, zaslužili smo ovu pobedu! Trener Mege ima samo jednu želju pred treću utakmicu!
20211101IVZvezdaMega09 - Copyright MN Press

Napravili su košarkaši Mege iznenađenje i savladali Crvenu zvezdu u drugom meču polufinala AdmiralBet Košarkaške lige Srbije.

Stoga ne čudi što je trener crveno-belih Dejan Radonjić bio veoma nezadovoljan načinom na koji su njegovi puleni odigrali meč, a još manje čudi to kako se oseća šef struke tima koji je slavio, Vlada Jovanović.

- Da se malo našalim, pred prvi meč pola moje ekipe jedva je našlo ulaz u Pionir. Ponosan sam na ono što su momci napravili, smatram da smo zaslužili da igramo treću utakmicu - rekao je Jovanović, pa objasnio da neće praviti nikakve posebne pripreme pred meč koji odlučuje o finalisti.

 

 

- Posebna priprema za majstoricu ne postoji, sve u smislu motivacije što bi bilo rečeno, napravilo bi kontraefekat. Zvezda i njeni navijači će odraditi taj deo posla. Na meni je da momcima objasnim da je to utakmica kao svaka druga, kao što i jeste. Posle emotivnog naboja, koji je normalan za start takve utakmice, voleo bih da odigraju meč kao što je to bio slučaj ovde. Biće naravno daleko teže, na teškom terenu, za timove mnogo većeg kvaliteta od nas. Očekujem samo da budemo pravi.

Treći meč polufinala AdmiralBet Košarkaške lige Srbije na programu je u utorak u hali Aleksandar Nikolić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike