Jezive pretnje košarkašima Partizana! Klub hitno podneo krivičnu prijavu (FOTO)

06.06.2022

10:52

2

Autor: 24sedam

Stvari bi mogle da izmaknu konotrli, jer neki žele da se prolije krv večeras

Jezive pretnje košarkašima Partizana! Klub hitno podneo krivičnu prijavu (FOTO)
Navijači Crvene zvezde - Copyright MN Press

Košarkaški klub Partizan preduzeće sve neophodne mere kako bi se obezbedila sigurnost ekipe i stoga su najozbiljnije shvaćene pretnje koje su pojedinci preko društvenih mreža uputili igračima i stručnom štabu crno-belih pred večerašnju majstoricu finalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige.

Kako 24sedam saznaje uprava crno-belih podnela je krivičnu prijavu protiv lica koje su preko društvenih mreža uputila pretnje igračima Partizana:

Twitter
 

 

- Nećete živi izaći iz hale gospodo, niti igrači, niti sudije, koji su u kombinaciji doveli do ovakve atmosfere. Pokazivati ku..eve bez kazne možda može u Americi. Naravno postoji i opcija da vas dobijemo i svi mirno odete kući - glasi poruka koja je upućena direktno na adresu Kevina Pantera, Uroša Trifunovića i Matijasa Lesora.

U drugoj poruci zvezdaša preti se Trifunoviću za incident koji je dosad dobio nekoliko izvinjenja, a jedno je bilo javno pred tv kamerama:

Twitter
 

 

- Majmum je večeras završio svoju karijeru. On toga nije svestan, al će mu uskoro biti sve jasno. I ne samo to. On više nije vlasnik života. I to će mu biti jasno, vrlo skoro!!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike