Mur zagrejao srca Grobara, a onda je Ivanović izazvao delirijum u Zvezdinom Pioniru! Ovo je trojkaški obračun koji je rešio derbi! (VIDEO)

27.05.2022

21:14

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli poveli u finalu plej-ofa AdmiralBet ABA lige

Mur zagrejao srca Grobara, a onda je Ivanović izazvao delirijum u Zvezdinom Pioniru! Ovo je trojkaški obračun koji je rešio derbi! (VIDEO)
0MAR99 - Copyright MN Press

Zvezda je zakoračila ka odbrani jadranskog trona i najavila povratak u Evroligu. U prvom meču finala plej-ofa AdmiralBet ABA lige crveno-beli su pred svojim navijačima savladali Partizan (90:76), koji je tokom prvog poluvremena u nekoliko navrata ozbiljno pretio da ode na dvocifrenu razliku.

To su, ipak, dalekometnom paljbom u drugoj denonici sprečili Dejan Davidovac i Ognjen Dobrić, koji je u trećoj četvrtini bio najzaslužniji što se Zvezda odlepila na ogromnih plus 13.

A onda se u crveno-beli „Pionir“ uvukla velika zebnja. Kada su Zvezdini navijači već počeli da slave trijumf, Dalas Mur je početkom četvrte deonice vezao dve trojke i za tili čas prepolovio prednost srpskog i regionalnog šampiona, budeći već izgubljenu nadu „grobara“ da mogu do brejka (70:64).

Ali, ona je bila kratkog daha… Heroj „delija“ postao je Nikola Ivanović, koji je u najosetljivijem trenutku meča preuzeo odgovornost, odgovorio sa dva uzastopna ubačena šuta van linije 6.75 za delirijum crveno-belih tribina beogradskog hrama košarke.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike