Denver još uvek nije promovisao predsednika, a navijači zabrinuti zbog Jokićevog ugovora: Supermaks ili?

26.05.2022

07:46

0

Frka u Koloradu

Denver još uvek nije promovisao predsednika, a navijači zabrinuti zbog Jokićevog ugovora: Supermaks ili?
jokic12 - Copyright Tanjug/AP

Denver Nagetsi su sezonu završili porazom u drugoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije, a od tog trenutka, krenula su i redovna, turbulentna dešavanjau ekipi iz Kolorada.

Naime, najpre je dodeljeno MVP priznanje srpskom centru, Nikoli Jokiću, što je izazvalo brojne turbulencije, a potom je predsednik košarkaških operacija, Tim Koneli, napustio Nagetse, te je jasno da će biti i novih promena.

Ono što definitivno najviše interesuje navijače Denvera jeste da li će Nikola Jokić potpisati novi ugovor.

 

 

Koneli je bio jedan od najzaslužnijih što su Nagetsi draftovali Jokića, Džamala Mareja, Majkla Portera Džuniora, Gerija Herisa...

Ali, kako prenose tamošnji mediji, ovaj raskid ugovora nije uticao na srpskog centra, kojije prethodnih dana, prema pisanju "Denver posta", bio u kontaktu sa upravom, te nije imao zamerki na promene.

Međutim, navijače je zabrinula i otkazana konferencija na kojoj je menadžemnt kluba trebao da promoviše novog predsednika, Kalvina Buta.

 

 

- Konferencija Kronkea zakazana za četvrtak je odložena. On je nedavno pozitivno testiran na virus korona i uskoro bi trebalo da stignu zvanične informacije - preneo je Majk Singer, novinar koji prati Nagetse.

Takođe, tokom leta se očekuje da Jokić potpiše novi petogodišnji ugovor, koji bi vredeo neverovatnih 241 miliona dolara.

- Ako ponuda bude na stolu ja ću je prihvatiti zato što ja veoma volim ovu organizaciju i sve ljude koji u njoj rade. U odličnim odnosima sam sa svima ovde, od vlasnika pa do ekonoma i mislim da ovde gradimo nešto dobro - rekao je nedavno Jokić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike