Grobarima se ovo neće svideti! Barsa se sprema da im uništi veliki san!

21.05.2022

14:52

0

Autor: 24sedam

Jan Veseli, navodno u pregovorima sa katalonskim gigantom

Grobarima se ovo neće svideti! Barsa se sprema da im uništi veliki san!
profimedia-0333408108 - Copyright Profimedia

Stigla je Barselona pre nekoliko dana u Beograd kao najveći favorit Fajanl-fora Evrolige. Ipak, već na prvom koraku do kontinentalnog trona Katalonci su doživeli hladan tuš od madridskog Reala, koji će se večeras u Areni protiv Anadolu Efesa boriti za zvanje kontinentalnog vladara.

I dok su „kraljevići“ na parketu najveće dvorane na Balkanu slavili plasman u veliko finale, čelnicima, stručnom štabu i navijačima katalonskog giganta postalo je jasno da će tokom leta morati da naprave doselekciju kako bi naredne sezone najvažniji klupski trofej u Evropi stigao u „Blaugranu“.

A prva bomba Šarunasa Jasikevičijusa trebalo bi da postane Jan Veseli. Veliki miljenik „grobara“, koji već godinama sanjaju povratak letećeg Čeha u dres Partizana na putu je da posle osam godina završi saradnju sa Fenerbahčeom, a kako saznaju pojedini španski izvori najbliži je prelasku u Barselonu.

- Barselona je nedeljama u razgovorima sa Veselim – objavljeno je na Tviter strani „Home of glroy“, koju je retvitovao poznati italijanski transfer insajder Luka di Alesandro.

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike