Klej slavi plasman u finale, pa priča o glumcima i pevačima! Sve prolazi mnogo brzo, moramo ceniti svaki trenutak (VIDEO)

14.05.2022

07:47

0

Autor: 24sedam

Jedan od heroja Golden Stejta želi da ekipa nastavi u istom ritmu do kraja sezone

Klej slavi plasman u finale, pa priča o glumcima i pevačima! Sve prolazi mnogo brzo, moramo ceniti svaki trenutak (VIDEO)
Tan2022-5-14_75035355_0 - Copyright tanjug/Carlos Avila Gonzalez/San Francisco Chronicle via AP

Plasman u finale Zapadne konferencije NBA lige ekipa Golden Stejt Voriorsa izborila je onako kako bi svaki trener poželeo - timski.

Iako ih je samo osam bilo na parketu, Ratnici su savladali Memfis, a svaki igrač je savršeno odradio svoj deo posla.

Jedan od heroja bio je Klej Tompson, koji je bio odličan u napadačkom segmentu igre i koji je postigao 30 poena.

- Nisam otišao na spavanje razmišljajući o tome kako ću da ubacim 30 poena. Ovo je, srećom, bilo moje veče. Nosimo dalje ovaj momentum - rekao je Tompson, pa se dotakao i surove istine svakog profesionalnog sportiste:

 

 

- Volim ovakve trenutke, volim pritisak, volim da igram košarku na najvišem niovu. Znate, nismo mi pevači, nismo glumci, mi ne možemo ovo da radimo kad ostarimo. Zbog toga moramo da cenimo svaki trenutak dok radimo, sve prolazi jako brzo. To je nešto što se ne može opisati.

Košarkaši Golden Stejta odradili su posao i sada čekaju sedmi meč Finiksa i Dalasa, kako bi saznali za kog rivala treba da se spremaju za finale Zapada.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike