Monaku nije pomogao ni Durent jer Pirejom gospodari Slukas! Olimpijakos dolazi u Beograd na F4 Evrolige

04.05.2022

20:12

0

Autor: 24sedam

Grčki plejmejker srušio san o fajnal foru ekipe iz kneževine

Monaku nije pomogao ni Durent jer Pirejom gospodari Slukas! Olimpijakos dolazi u Beograd na F4 Evrolige
majk džejms - Copyright Profimedia

Pobedom u majstorici plej-ofa Evrolige 94:88 ekipa Olimpijakosa došla je do konačnog trijumfa u seriji 3-2 protiv Monaka, tako da će crveno-beli zajedno sa Efesom, Realom i Barselonom odlučiti o tome ko će biti novi prvak "starog kontinenta".

Tim iz kneževine prikazao je još jednu odličnu partiju. Na poluvremenu su predvođeni najboljim igračem Majkom Džejmsom imali prednost od sedam poena (48:41), ali su u poslednjih pet minuta izgubili dah, baš kada je prvi akter ove serije Kostas Slukas ubacio u brzinu više.

Sjajni plejmejker bio je neprimetan tokom tri četvrtine utakmice, da bi pokrenuo mašinu baš kada je njegovoj ekipi to bilo najpotrebnije. Od 28 poena Olimpijakosa 13 je bilo njegovo delo, uz to je dodao još i pet asistencija, pa je bilo jasno da ni Džejmsovih 24 poena, ni buđenje Danila Anđušića (5 poena) neće biti dovoljno da se izbori viza za beogradski završni turnir.

Utakmicu je sa tribina pratio i Kevin Durent koji je došao da podrži prijatelja Majka Džejmsa, ali ni to nije vredelo da tim Saše Obradovića napravi još jednu senzaciju u Evroligi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike