Lučić i Jaramaz nisu napravili podvig, Niko i Niko pogurali Barsu, gledaćemo "klasiko" u Beogradu!

03.05.2022

20:00

0

Poznata su tri od četiri učesnika "fajnal fora" Evrolige

Lučić i Jaramaz nisu napravili podvig, Niko i Niko pogurali Barsu, gledaćemo "klasiko" u Beogradu!
profimedia-0688395454 - Copyright Profimedia

Nisu uspeli Vladimir Lučić i Ognjen Jaramaz da naprave veliko iznenađenje. Iako su vodili na poluvremenu, na kraju je njihov Bajern izgubio "majstoricu" protiv Barselone u gostima i tako ostao bez "fajnal fora" Evrolige u Beogradu.

Barselona – Bajern 81:72 (18:19, 13:18, 29:15, 21:20).

Tim Andree Trinkijerija je dobro počeo meč i posle početnog vođstva Barse preuzeo prednost i dugo je čuvao. Tim iz Minhena uglavnom je vodio, a cela druga deonica igrala se koš za koš – Bajern bi poveo, Katalonci izjednačili.

To je tako trajalo do treće četvrtine, kada se raspucao Nikolas Laprovitola i tada dao 11 od svojih 26 poena. Posle toga je Nikola Mirotić preuzeo dirigentsku palicu, tako da je Barselona u trećoj deonici stekla dvocifrenu prednost i čuvala je do kraja.

Mirotić je meč završio sa 20 poena i pet skokova. U Barsi je još samo Nik Kalates bio "dvocifren" sa 10 poena i pet asistencija.

Što se tiče "crno-belog" Bajerna, osim srpskog dvojca istakao se veteran Otelo Hanter sa 18 poena. Jaramaz je meč završio sa 17, a Lučić sa šest poena i 10 skokova. Nik Vajler-Bab dodao je 10 poena.

Sada znamo tri od četiri učesnika "fajnal fora": Branilac titule Efes, zatim Real Madrid i Barselona.

Sutra je na redu još jedna "majstorica", Olimpijakos igra protiv Monaka. Zanimljivo je da ćemo u polufinali završnog turnira gledati "klasiko" Barselona – Real. Efes će sutra uveče znati ime svog protivnika.

"Fajnal for" počinje 19. maja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike