FMP poziva na spektakl - Borba i energija su zagarantovani: "Panteri" ne žele da završe sezonu u AdmiralBet ABA ligi

03.05.2022

15:56

0

Plej-of stiže u FMP Arenu, ulaz je besplatan, sprema se spektakl

FMP poziva na spektakl - Borba i energija su zagarantovani: "Panteri" ne žele da završe sezonu u AdmiralBet ABA ligi
fmp_cibona_51_0 - Copyright AdmiralBet ABA Liga/FMP Meridian

FMP je u subotu protiv Budućnosti ponovo skupo prodao kožu, po ko zna koji put ove sezone je pokazao karakter i jasno je da ne želi da već u sredu završi sezonu u AdmiralBet ABA ligi.

Budućnost je u subotu prelomila meč tek 30 sekundi bez kraja, iako je FMP igrao bez Brajsa Džonsa, svog najboljeg igrača, strelca i asistenta, koji je povređen.

"Panteri" su ohrabreni tom partijom i sada se nadaju da mogu da izbore "majstoricu", a za to im je potrebna i pomoć publike. Trener Nenad Stefanović kaže da ekipe više ne mogu da iznenade jedna drugu.

- Igramo treći put sa ekipom Budućnosti u faktički mesec dana, mislim da se već veoma dobro poznajemo i da nema nekih velikih tajni i nepoznanica. Iako smo po mom mišljenju odigrali veoma dobru utakmicu u Podgorici, videli smo da sitne greške i one najmanje, oni kažnjavaju s obzirom da je reč o sjajnoj ekipi i pojedincima. Na nama je da probamo da što manje pravimo grešaka sa kojim im dozvoljavamo lake poene i moramo da shvatimo da je svaki posed veoma bitan – rekao je Stefanović, pa istakao:

- Nadam se da će hala biti puna, mislim da su momci to zaslužili i ovom prilikom pozivam navijače da nam pomognu u ovoj utakmici u sredu. Očekujem od mojih momaka da se bore za svaku loptu, energetski budu na maksimumu pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno.

Jedna od tih grešaka bila je i šut Nenada Nerandžića u finišu meča, kojim je FMP mogao do prednosti. Naravno, nije to njemu nikakva zamerka, ali on sam kaže da se sve to mora svesti na minimum.

- Želimo da izvučemo pouke iz prve utakmice u kojoj su detalji odlučili pitanje pobednika. Verujem da će tako biti i u sredu. Ovo je prva utakmica završnog dela kod nas kući, očekujem još veću energiju i agresivnost sa naše strane. Nadam se da će hala biti puna i da će naši navijači biti naš šesti igrač.

U cilju dolaska što više ljudi u dvoranu, FMP je odlučio da omogući besplatan ulaz na ovaj duel.

- FMP poziva publiku da ispuni dvoranu i da dodatan podstrek Panterima da naprave još jedno iznenađenje u svojoj sjajnoj sezoni u ABA ligi. Borba za svaku loptu i energija od prvog do poslednjeg minuta su zagarantovani! Ulaz u dvoranu je besplatan. Vidimo se u FMP Areni! – saopštio je klub.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike