Pobogu, čoveče, pa zašto si to uradio? Pohlepa napadača uništila najslavniji trenutak golmana njegove ekipe (VIDEO)

30.04.2022

06:24

0

Autor: 24sedam

Nesvakidašnju majstoriju Kristofa Verele pokvario njegov saigrač Entoni Uribe

Pobogu, čoveče, pa zašto si to uradio? Pohlepa napadača uništila najslavniji trenutak golmana njegove ekipe (VIDEO)
2 - Copyright printscreen

Utakmici Kopa Libertadores između Independijente Petrolera iz Bolivije i Deportiva Tačire iz Vencuele bilo je suđeno da se nađe u svim svetskim medijima. Samo što umesto o fenomenalnom potezu svi pričaju o jednom drugom detalju iz iste akcije.

Izveo je golman Kristofer Varela nešto što se ne viđa baš tako često na fudbalskim terenima! Iz svog šesnaesterca je ispalio loptu ka golu rivala i - pogodio!

Dok su navijači polako shvatali da će lopta nakon što je preskočila golmana domaćeg tima završiti u mreži i dok se kod jednih navijača rađala neverica, a kod drugih ekstaza, sve je pokvario Varelin saigrač.

Neki će reći da je samo podlegao instinktu napadača, ali su brojniji oni koji tvrde da je svojim sebičlukom i pohlepom pokvario najslavniji trenutak u karijeri svog čuvara mreže.

 

 

Zatrčao se Entoni Uribe kao brzi voz ka lopti koja je već ulazila u gol i ćušnuo je na samoj gol liniji u mrežu. Koliko da se pogodak pripiše njemu, a ne golmanu njegovog tima.

Besmisleno, bespotrebno, nekolegijalno... Nema se tu šta drugo reći.

Deportivo je i pored besmislenog geasta Uribea slavio sa 2:1. Drugi gol postigao je Boboj, a jedini strelac za domaće bio je Kampos.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike