Nikola nije mogao da kontroliše bes: Sudije imaju drugačiji tretman za Srbina - neviđena provokacija Grina (VIDEO)

19.04.2022

06:23

0

Jokić je imao okršaj i sa Pejtonom

Nikola nije mogao da kontroliše bes: Sudije imaju drugačiji tretman za Srbina - neviđena provokacija Grina (VIDEO)
Tan2022-4-19_634541_2 - Copyright Tanjug/AP

Košarkaši Denver Nagetsa doživeli su noćas i drugi poraz u plej-ofu Zapadne konferencije NBA lige, a ovaj susret ostaće upamćen po neverovatnim provokacijama glavnog kandidata za MVP priznanje, Nikole Jokića.

Naime, Golden Stejt Voriorsi su slavili sa 126:106, a Jokić je tokom čitavog duela tretiran onako kako ne dolikuje igraču njegovog kalibra.

Pored direktne provokacije Pejtona, kada je srpski centrar krenuo da se razjasni, a i dalje nije jasno da li mu je i šta rekao rival, sudije su prema Nikoli imale potpuno drugačiji tretman.

Jokić je upisao još jednu odličnu partiju, ali je i za vreme na terenu više puta ozbiljnije fauliran, te u jednom trenutku nije mogao da prećuti.

Krenuo je na objašnjenje kod sudije, koji je odmah pokazao tehničku grešku, a zatim, dok je koračao ka klupi, tražio i od drugog sudije pojašnjenje. Tada su se umešali i ostali igrači, kako bi sprečili veću gužvu, a Jokić je vidno iznerviran napustio teren.

 

 

Ni tu nije bio kraj provokacijama. 

Košarkaš Voriorsa, Grin, i u tim momentima je pronašao vremena za provokaciju, te je mahanjem ispratio Jokića sa terena.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike