Jokiću je dosta svega, ne može više sam! Pejton ga potapšao po zadnjici, Nikola krenuo da se obračuna, pa isključen (VIDEO)

19.04.2022

05:19

0

Autor: 24sedam

Još jedna MVP partija Srbina i još jedan težak poraza Denvera

Jokiću je dosta svega, ne može više sam! Pejton ga potapšao po zadnjici, Nikola krenuo da se obračuna, pa isključen (VIDEO)
Tan2022-4-19_6169352_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu

Jokić pogađa, Jokić skače, Jokić asistira... Jokić je spreman i da se pobije, ali to je sve što se može videti od Denvera u plej-ofu.

Golden Stejt Vorirosi poveli su sa 2:0 u seriji posle ubedljive pobede 126:106, a umesto o novoj MVP partiji srpskog centra iz Denvera priča se o njegovom isključenju.

Otišao je Nikola na hlađenje sedam minuta pre kraja meča, kada je već svima bilo jasno da su Nagetsi pregaženi.

 

 

Sve je delovalo bezazleno, Jokić je krenuo ka klupi, a onda ga je Geri Pejton potapšao po zadnjici. Srpskom centru je baš to bila kap koja je prelila čašu, pa se zaleteo na rivala. Na svu sreću  isprečio se Stef Kari i sprečio fizički kontakt u kom bi njegov saigrač sigurno izvukao deblji kraj. A pitanje je i kolika bi kazna čekala Jokića.

Naš as je na parketu proveo nešto više od 28 minuta i ubacio 26 poena uz 11 skokova i četiri asistencije.

Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu
 

Voriorse su do druge pobede doveli pomenuti Kari sa 34 poena i Džordan Pol sa 29. Naš Nemanja Bjelica ubacio je deset poena uz samo jedan promašaj iz igre.

Serija se sada seli u Denver, gde će 22. i 24. aprila Nagetsi pokušati da vrate stvari u egal i učine prvo kolo plej-ofa interesantnijim.

NBA, plej-of

Filadelfija - Toronto 112:97 (2:0)

Dalas - Juta 110:104 (1:1)

Golden Stejt - Denver 126:106 (2:0)

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike