Trener Zvezde brutalno izvređan u rodnom gradu! Radonjić se posle novog "toplog zeca" čak i šalio na svoj račun (FOTO)

17.04.2022

06:41

0

Autor: 24sedam

Na transparentu su bili i Čović i Ivanović

Trener Zvezde brutalno izvređan u rodnom gradu! Radonjić se posle novog "toplog zeca" čak i šalio na svoj račun (FOTO)
radonjić - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Budućnost u jednom od derbija AdmiralBet ABA lige, ali je jedan drugi detalj meča u "Morači" izazvao veliku pažnju. Varvari, navijači podgoričkog tima na tribini su držali transparent sa veoma uvredljivim sadržajem, na kojem su bili predsednik crveno-belih Nebojša Čović, zatim trener Dejan Radonjić, kao i Nikola Ivanović koji je baš iz Budućnosti prešao u Zvezdu.

Posle duela, sramni transparent je prokomentarisao i sa Radonjić koji u igračkim danima sa podgoričkim timom osvajao trofeje. Isti slučaj je i sa Ivanovićem koji je po odlasku u beogradski tim bio na meti uvreda.

 

 

- Vrlo specifična situacija za mene kao trenera, ali i njega. Ja sam već prošao "toplog zeca". Ova situacija nije bila prijatna šta god da smo napravili ovde, a napravili smo dosta toga dobrog - kazao je Radonjić, a zatim se našalio na svoj račun, s obzirom da je na transparentu bio prilično mišićav.

- Malo slabije vidim, pa nisam mogao da procenim šta se nalazi na transparentu. Sad su mi rekli o čemu se radi. Moraću malo da odem do teretane ovih dana da makar budem sličan tome - kazao je Radonjić, a zatim nastavio o meču.

- Odavno nije postojala situacija da meč ovih timova nema težinu, ali smo se svi trudili da odigramo dobro i pobedimo. Izašli smo iz žestokog ritma, ovo nam je 60. utakmica u sezoni. Pokušavali smo da osvežimo ekipu ovih dana. Na početku utakmice smo dosta dobro izgledali, gradili smo rezultat, s tim da je Budućnost u svakom trenutku pretila.

Iako smo imali deset razlike na poluvremenu, rekao sam igračima da očekujem odgovor u nastavku, to se i desilo. Naša odbrana nije bila dobra u tom periodu. U finišu smo uspeli da budemo smireniji, da napravimo korak više u odbrani, da realizujemo šanse u napadu i pobedili. Želim Budućnosti puno sreće u sljedećoj utakmici, kao i nastavku utakmice.

Budućnost je bila oslabljena, ali sam znao da će oni, kao i mi mnogo puta ove sezone, bez obzira na tim, odigrati najbolje što mogu i čestitam im - zaključio je Radonjić koji je i po rođenju Podgoričanin.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike