Sramno! Varvari udarili na svoje legende - vređali Radonjića i Ivanovića sve vreme, pa istakli jeziv transparent (FOTO)

16.04.2022

21:49

0

Neobjašnjivo ponašanje, nema opravdanja

Sramno! Varvari udarili na svoje legende - vređali Radonjića i Ivanovića sve vreme, pa istakli jeziv transparent (FOTO)
KK__BUDUCNOST_VOLI_-_KK_CRVENA_ZVEZDA_001 - Copyright AdmiralBet ABA liga/Budućnost VOLI

Crvena zvezda je pobedila u Podgorici posle tri i po godine i tako obezbedila prvo mesto pred plej-of AdmiralBet ABA lige.

Na terenu je bilo uzbudljivo, van njega mirnije nego obično, ali će meč ostati upamćen po velikoj sramoti organizovanih navijača Budućnosti, "Varvara".

Poznato je da je rivalstvo Zvezde i Budućnosti veliko poslednjih godina, zna se i da je jako često prelazilo granice sporta, pogotovo u dve finalne serije, ali su sada "Varvari" otišli još jedan korak dalje preko prihvatljivog u sportu.

Oni su ponovo udarili na svoje legende – Dejana Radonjića i Nikolu Ivanovića.

Radonjić je kao igrač osvojio tri titule SRJ sa Podgoričanima, jedan kup te zemlje i sedam crnogorskih titula. Ivanović je osvojio AdmiralBet ABA ligu 2018. sa Budućnosti, što je najveći trofej kluba u 21. veku, zatim šest nacionalnih prvenstava i sedam kupova.

Ništa to više ne znači "Varvarima" po dolasku u Zvezdu. Radonjić je među crveno-belima postao najtrofejniji trener tog kluba i jedna od najvećih legendi kluba sa Malog Kalemegdana, ali podgorički navijači su posebno besni na Ivanovića.

On je prošlog leta prešao u Zvezdu, zbog čega su ga "Varvari" zvali "izdajnikom", prekrečili njegov mural na zgradi u kojoj je odrastao, vređali su ga i pretili mu kad god je igrao za reprezentaciju. O društvenim mrežama da ne pričamo.

Ni to nije bilo dosta. "Varvari" su večeras u Podgorici sve vreme vređali Radonjića i Ivanovića, a onda su istakli sramni transparent, na kome su njih dvojica stavljeni u vulgarni kontekst sa predsednikom Zvezde, Nebojšom Čovićem.

 

 

Stvarno sramota.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike