Zvezda značajno oslabljena u Berlinu, Radonjić s pravom zabrinut!

23.03.2022

20:29

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli bez trojice idu na noge Albi, ekipi koja ih je savladala u Beogradu

Zvezda značajno oslabljena u Berlinu, Radonjić s pravom zabrinut!
radonjić - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde odigraće u Berlinu veoma važan meč Evrolige sa domaćom Albom.

Duel je zakazan za petak (20.00), a trener srpskog tima Dejan Radonjić ne krije zabrinutost zbog stanja u igračkom kadru. Neće zbog povreda u Berlinu biti Ostina Holinsa, kapitena Branka Lazića i Maika Cirbesa.

- Idemo u goste Albi, u dobroj su formi, pokazali su tokom sezone da mogu da igraju na vrhunskom nivou. Smatram da su jedan od boljih mečeva odigrali protiv nas u Beogradu kada su nas zasluženo pobedili. Idemo u Berlin značajno oslabljeni sa timom koji nam je na raspolaganju. Probaćemo da damo sve od sebe da vidimo šta možemo u tom duelu, svesni činjenice da igramo sa odličnim protivnikom. Moramo da izvučemo sve iz sebe i pokušamo da ostvarimo dobar rezultat - rekao je Radonjić i dodao:

MN Press
 

- Potrebno je da se adaptiramo na situaciju u kojoj se nalazimo, jer smo u jako kratkom periodu ostali bez dva jako važna igrača. Imali smo dobru situaciju, gde smo bili u dobrom ritmu igrama koje smo pokazali, sada treba da se pregrupišemo opet i da u ovim okolnostima pokušamo da izvučemo maksimum iz ove situacije. To nas malo uslovljava, igrali smo meč protiv Cibone u tim okolnostima, koji nije bio dobar pokazatelj s obzirom na okolnosti pre meča i stanje u kojem smo bili. Treba videti kako ćemo mi da izgledamo, znamo da je rival dobar, ima veliki potencijal i dobru igru. Ekipa su koja igra na visokom nivou, imaju puno dobrih elemenata i odbranu na koju moramo da se adaptiramo. Probaćemo u tim okolnostima da damo svoj maksimum.

Crvena zvezda nalazi se na devetom mestu tabele sa istim skorom (11-13) kao i osmoplasirani Monako. Osam najboljih ekipa obezbediće plasman u narednu rundu takmičenja.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike