Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Posle Zvezde, Partizan igra još jedan derbi, a čeka nas i okršaj "večitih" u bazenu

11.03.2022

09:00

0

Autor: 24sedam

Igraće i Dušan Vlahović u Đenovi, dok u Humsku stiže Napredak

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Posle Zvezde, Partizan igra još jedan derbi, a čeka nas i okršaj "večitih" u bazenu
PARTIZAN_vs_CRVENA_ZVEZDA_103 - Copyright MN Press

Novi vikend je pred nama, a kao što je i uobičajeno sportskih događaja će biti na pretek, samim tim i prenosa. Prethodna dva vikenda su prošla u znaku fudbalskog i košarkaškog "večitog derbija". A subotu nas očekuje okršaj Partizana i Crvene zvezde, ali u vaterpolu.

Ipak, krenimo redom. U subotu će Juventus (18.00) gostovati Sampdoriji u utakmici Serije A, a ljubitelji fudbala će moći da prate uživo šta će da uradi Dušan Vlahović. U prethodna dva meča srpski reprezentativac nije dao gol za "staru damu", pa je duel u Đenovi dobra prilika da se popravi golgeterski saldo. Vlahović je uz Ćira Imobilea vodeći strelac italijanskog šampionata. Takođe, to će biti i odlična provera pred revanš osmine finala Lige šampiona, sa Viljaeralom. U prvom duelu u Španiji je bilo 1:1, a Vlahović je postigao onaj ekspresni gol.

Profimedia
 

U isto vreme, ali na TV Arena sport 3 možete da pogledate najveći derbi hrvatskog fudbala, između Hajduka i Dinama. "Modri" su prvi sa pet bodova više od četvrtoplasiranih "bilih", pa bi eventualna pobeda domaćina u Splitu mogla da unese dodatnu neizvesnost.

Istog dana (18.55) ekipa Partizana će dočekati Zvezdu u okviru srpske Superlige, a ovaj duel ćete moći da pratite na RTS-u.

U nedelju, navijači Partizana će biti uz TV Arena sport Premijum 1, jer će moći da gledaju i fudbalere i košarkaše. Posle obaveza u evropskim takmičenjima, ekipa Aleksandra Stanojevića će dočekati Napredak (14.30), a nešto kasnije tim Željka Obradovića koji je u Evrokupu poražen u Litvaniji (pre toga pobedio Zvezdu) će gostovati u Podgorici u derbiju kola AdmiralBet ABA lige. Crno-beli imaju učinak 17-3, a Budućnost 14-4.

Naravno, uz prenos duela lidera na tabeli i Kruševljana, ovog vikenda, ali i u ponedeljak ćete moći da pratite duele Superlige i to na TV Arena sport kanalima. Bilo je planirano da u nedelju igra i Crvena zvezda, ali je duel sa Metalcem odložen za ponedeljak, zbog obaveza crveno-belih u Ligi Evrope.

Top 5 prenosa ovog vikenda:

Subota (18.00) Sampdorija - Juventus (TV Arena sport - Premijum 1)

Subota (18.00) Hajduk - Dinamo (TV Arena sport 3)

Subota (18.55) VK Partizan - VK Crvena zvezda (RTS 2)

Nedelja (14.30) Partizan - Napredak (TV Arena sport - Premijum 1)

Nedelja (19.00) Budućnost - Partizan (TV Arena sport - Premijum 1)

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike