Janković: Nemamo više prava na kiks

08.11.2020

12:55 >> 12:59

0

Autor: M. R.

Centar Partizana posle pobede protiv Zadra, a pred duele sa Venecijom i Cibonom

Janković: Nemamo više prava na kiks
Copyright Promo/KK Partizan

Nova epizoda u KK Partizan sa Sašom Filipovskim počela je pobedom protiv Zadra. Crno-beli nisu odigrali najbolje što mogu, dugo im je trebalo da prelome utakmicu protiv tima iz donjeg doma tabele, ali su upisali veoma bitan trijumf. Među najzapaženijim pojedincima bio je Nikola Janković, koji je susret završio sa 15 poena i sedam skokova.

Svi znamo da je ovo novi početak za nas. Imali smo veoma turbulentan period. Sada se to malo smirilo – rekao je posle meča Nikola Janković. – Odigrali smo kvalitetnu timsku utakmicu. Čestitao bih mojim saigračima, jer smo stvarno odradili dobar posao i pokazali neki put koji ćemo da pratimo u budućnosti.

Pročitajte još – Pobeda na debiju Filipovskog: Crno-beli trojkama srušili Zadar

Posle šest kola ABA lige klub iz Humske ima polovičan učinak (3-3), a u narednom kolu gostuje ekipi Cibone u subotu od 17.00. Pre toga Janković i drugovi putuju u Veneciju, gde će u sredu odmeriti snage sa istoimenim timom u 7. kolu Evrokupa.

Imamo težak raspored, veoma teške ekipe nas čekaju. Više nemamo prava na kiks, sve smo ispucali. Motivisani smo, željni pobeda, dobrih rezultata… Daćemo sve da se vratimo sa puta sa dve pobede. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike