Ledej otkrio šta je Obradović rekao košarkašima Partizana posle finala Kupa u Nišu!

01.03.2022

18:35

0

Autor: 24sedam

Iskusni košarkaš crno-belih govorio je za Basketnews

Ledej otkrio šta je Obradović rekao košarkašima Partizana posle finala Kupa u Nišu!
20211215npLeDay05 - Copyright MN Press

Partizan se nije snašao u finalu Kupa Radivoja Koraća, a Crvena zvezda je sigurnom partijom stigla do prvog trofeja u sezoni.

Zek Ledej, krilni košarkaš crno-belih, govorio je za Basketnews i otkrio šta je Željko Obradović rekao Partizanovim igračima posle finala.

- Rekao nam je da nam je ostalo još posla da uradimo. Rekao je da je i sa najboljim svojim timovima imao momente kada su se mučili da bi stigli do velikih uspeha. Tako da samo treba da budemo fokusirani i da nastavimo da radimo. Imamo mlad tim, a Zvezda je iskusan tim sa dosta starijih igrača. Tako da samo treba da nastavimo da radimo svakoga dana - rekao je Ledej.

Ledej je u karijeri sarađivao sa sjajnim trenerima kao što su Dejvid Blat, Šarunas Jasikevičijus, Etore Mesina i sada Željko Obradović.

- Sa Željkom sam napravio pun krug. Dosta me podseća na iskustvo sa Šarasom. Jasno je, Šaras je igrao za Obradovića. Tako da se Litvanac dosta ugledao na Obradovića - rekao je Ledej, pa dodao:

- Stvarno sam blagosloven. Trudim se da učim. Želim da budem sve bolji, da budem što bolji saigrač, osoba, da pomažem timu. Da dam sav svoj znoj i suze za tim - rekao je Ledej.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike