Volters najavljuje finale i ističe da voli da igra u Čairu: Partizan je dobra ekipa, čeka nas velika utakmica!

20.02.2022

13:47

0

Crveno-beli brane trofej u Kupu Radivoja Koraća

Volters najavljuje finale i ističe da voli da igra u Čairu: Partizan je dobra ekipa, čeka nas velika utakmica!
KATA7790 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Znaju Matijas Lesor i Kevin Panter šta ih čeka večeras u finalu Kupa Radivoja Koraća, ali znaju i Ognjen Dobrić i Nejt Volters, prekaljeni košarkaši Crvene zvezde koji su se navikli na osvajanje trofeja u crveno-belim bojama.

Ističe Zvezdin organizator igre da voli da igra u Čairu na Kupu i dodaje da Zvezdu čeka velika utakmica u finalu.

- Dobra atmosfera, uvek je dobro doći ovde i igrati. Čeka nas još jedna velika utakmica u nedelju. Počeli smo loše polufinale, nije bila jedna od najlepših utakmica za gledanje, ali pobedili smo i sada možemo da se okrenemo pripremi za finale -  poručuje Volters.

Nije štedeo Volters reči hvale za crno-bele.

- Mega je dobar tim i kvalitetno su počeli utakmicu. Najvažnije je to što nismo paničili na njihov dobar start, nismo bili nervozni. Tražili smo način da okrenemo rezultat u našu korist, u tome smo uspeli i sada nas čeka važna utakmica. Partizan je dobra ekipa i očekujem da će biti teško od prvog do poslednjeg minuta – istakao je Volters.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Ognjen Dobrić je svakako jedan od nosećih stubova ekipe Dejana Radonjića. Iskustva mu ne manjka, a ni znanja ni hrabrosti.

- Priželjkivali smo finale, spremali smo se za to i odigrali dobro. Imamo praktično 24 sata da se još jednom odmorimo, pripremimo detalje finalne utakmice. Najbitnije je da smo protiv Mege odradili posao, a ono što smo promašili, estetika je manje važna. Sada nam ostaje da pružimo maksimum kako bismo osvojili prvi trofej sezone - ističe Dobrić

Šta reći – čeka nas spektakl od 21 čas u Nišu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike