Apel predsednika Partizana navijačima pred derbi u Nišu: "Grobari" navijajte za Partizan, očekujemo samo košarku u finalu i ništa više!

20.02.2022

11:44

0

Autor: 24sedam

Prvi čovek crno-belih traži od navijačima samo da podrže mladi tim

Apel predsednika Partizana navijačima pred derbi u Nišu: "Grobari" navijajte za Partizan, očekujemo samo košarku u finalu i ništa više!
20211009ivPartizanSc64 - Copyright MN Press

U razgovoru za 24sedam.rs predsednik Partizana NIS, Ostoja Mijailović uoči večerašnjeg finala poziva sve na fer i sportsko navijanje.

- Želim da pozovem navijače da pruže podršku našem mladom timu, njihova podrška je neophodna za večerašnju pobedu. Da budu iza njih i da celu utakmicu budu vetar u leđa. Voleo bih da navijaju isključivo za svoj tim i da se ne bave pojedincima! Tako će nam najviše pomoći - naglasio je on i dodao:.

- Očekujem fer i sportsko suđenje. Večeras, ovde u Nišu očekujem samo košarku i ništa više. Neka pobedi onaj tim koji na parketu bude bolji. Mi smo zemlja sporta, naš nacionalni sport i nacionalni ponos je oduvek bila košarka. Ponašajmo se u skladu sa tim. I naravno, srećno crno-beli do pobede - poručio je Mijailović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike