Dok se čeka Ol star spektakl! Posle serije promašaja najbolji u zakucavanju Topin, centar pokazao kako se šutiraju trojke (FOTO/VIDEO)

20.02.2022

05:56

0

Autor: 24sedam

Centralni događaj zakazan za noć između nedelje i ponedeljka

Dok se čeka Ol star spektakl! Posle serije promašaja najbolji u zakucavanju Topin, centar pokazao kako se šutiraju trojke (FOTO/VIDEO)
Tan2022-2-20_53452957_6 - Copyright Tanjug/AP Photo/Ron Schwane

Dok se čeka najveći događaj Ol star vikenda u Klivlendu, utakmica planirana za noć između nedelje i ponedeljka, između timova Durent i Lebron, održano je i nadmetanje u zakucavanjima, kao i ono u šutiranju trojki.

Tako je najbolji u zakucavanju bio Obi Topin, a najuspešniji trojkaš Karl-Entoni Tauns.

Vratimo se zakucavanjima u kojima je najbilji bio košarkaš Njujorka, koji je prošli put bio u finalu. Ovo veče će se pamtiti samo po konačnom ishodu, ali ne toliko po lepim potezima. Tačnije, bilo je mnogo neuspešnih pokušaja, a Topin je bio najkonstantniji, pošto je u četiri pokušaja osvojio 44 poena. Kasnije je došao do konačnih 47, i na taj način iza sebe ostavio konkurenciju.

U finalnoj borbi bio je bolji od Huana Toskano-Andersona (Golden Stejt) koji je prikupio 30 poena. Do finalne borbe nisu došli Džajlen Grin iz Hjustona, koji je važio za favorita, kao ni Kol Entoni iz Orlanda.

Kao što je rečeno, najbolji trojkaš je bio Entoni-Tauns iz Minesote čiji je učinak bio 29, drugi najbolji u istoriji nadmetanja. Ostaće upamćeno da je "KAT" postao prvi centar kome je uspelo da osvoji to takmičenje.

Iza njega su bili Luk Kenard, član Los Anđeles Klipersa, sa 26, a onda i Tre Jang iz Atlante. Saigrač našeg Bogdana Bogdanovića je takođe imao učinak od 26 poena. Ovo su bili učesnici finalne runde.

Pre toga su eliminisani Peti Mils iz Bruklina (21 poen), Si Džej Mekalum iz Nju Orleansa, sa 19, Dezmond Bejn iz Memfisa (18), Fred Vanvlit iz Toronta sa 16 i Zek Levajn iz Čikaga sa 14.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike