Osvanuo bilbord za Ol star meč u Klivlendu! Ameri pokazuju koliko im je krivo što Srbin vlada u NBA (FOTO)

13.02.2022

07:35

0

Autor: 24sedam

Nema Jokića, ni drugih koji su rođeni van SAD

Osvanuo bilbord za Ol star meč u Klivlendu! Ameri pokazuju koliko im je krivo što Srbin vlada u NBA (FOTO)
jokic3 - Copyright Tanjug/AP

Srbin Nikola Jokić nosi i dalje priznanje zvanično najboljeg ighrača NBA za prošlu sezonu, a i sada je najozbiljniji kandidat za dobijanje novog priznanja MVP.

Milvoki se prošle sezone okitio titulom najboljeg tima u svetu, a Grk Janis Adetokunbo briljirao je tokom cele sezone, posebno u plej-ofu kada je bio proglašen za najboljeg igrača te faze takmičenja.

Filadelfijin Kamerunac Džoel Embid bio je jedini pravi konkurent Jokiću u trci za MVP nagradu, ali ni njemu, ni Srbinu, ni Grku ništa od svega nije pomoglo da bi se našli na velikom baneru kojim se promoviše ovogodišnji Ol star meč u Klivlendu (21. februar).

Umesto pomenutog trija, pa i Slovenca Luke Dončića, organizatori utakmice odlučili su da na posteru budu Kevin Durant, Devon Buker, Lebron Džejms ... Naravno, objektivnim navijačima ovakan marketinški potez lige i organizatora nije promakao, pa se jedan u tvitu zapitao da li je NBA uopšte sport ponudivši dva odgovora "nije" i "apsolutno nije".

 

 

Takmičenje u Klivlendu počinje 19. februara utakmicom "selebritija" i nadolazećih zvezdi NBA koje će sa klupe predvoditi bivši velikani Rik Beri, Geri Pejton, Ajzea Tomas i Džejms Vorti.

Naredno veče rezervisano je za najbolja zakucavanja i trojkaše, a zatim sledi meč najboljih igrača podeljeni u dva tima "Durant" i "Lebron".

 

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike