Šta će da bude protiv Crvene zvezde? Pobeda! Megin talenat Jović optimističan pred polufinale sa evroligašem!

19.02.2022

09:02

0

Prva borba za finale kupa igra se od 17 časova u Čairu

Šta će da bude protiv Crvene zvezde? Pobeda! Megin talenat Jović optimističan pred polufinale sa evroligašem!
KATA7011 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Prvi polufinalni par Kupa Radivoja Koraća čine Mega i Crvena zvezda, a utakmica je na program od 17 časova u dvorani Čair.

O ovom okršaju govorio je Megin talentovani dečko Nikola Jović, kome se predviđa velika karijera jer je jedan od najtalentovanijih igrača u svom uzrastu u Evropi.

Pre svega, komentarisao je trijumf nad Zlatiborom koji je Megi omogućio sudar sa evroligašem.

- Znali smo da će Zlatibor biti spreman za utakmicu, jer neće imati šta da izgube. Mi igramo ABA 1, oni ABA 2 ligu, po rangu takmičenja smo kvalitet iznad. Ipak, najvažnije je da smo mi od početka igrali čvrsto i držali smo taj ritam tokom cele utakmice. Pravili pametno faulove, nismo im dozvoljavali da postižu lake koševe. Oni su imali skraćenu rotaciju, igrali su bez dvojice igrača i to jednog od najboljih u timu. Solidna utakmica za nas, čeka nas utakmica sa Zvezdom – rekao je Jović.

I šta će da bude?

- Pobeda, nadamo se. Očekujem tešku utakmicu. U prethodnom susretu smo pokazali da možemo da se nosimo s njima. Jeste da su oni evroligaški tim i svaka im čast na tome, ozbiljna su ekipa. Prošli put nismo odgovorili dobro čvrstinom, nadam se da će sada biti drugačije – ističe Jović.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Šta može Mega da unapredi u igri za meč sa Crvenom zvezdom?

- Moramo da rešimo problem sa izgubljenim loptama, to je nešto što nas muči cele sezone. Pokušavamo non-stop da igramo u tranziciji, to nas najviše i krasi. I još da zadržimo potrebnu čvrstinu.

Koliko si zadovoljan tvojim igrama, napretkom u dosadašnjem delu sezone?

- Treniram svaki dan, napredujem koliko mogu. Najbitniji mi je timski rezultat. Malo nam u poslednje vreme ide teže, dva teška poraza u Podgorici smo doživeli. Sada nam je da sada odigramo dobro. Biće sigurno dobra utakmica – konstatovao je Jović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike