Partizan u polufinalu, Obradović zadovoljan! Žocu su se svidele dve stvari, a objasnio i zašto nije igrao Lesor (FOTO/VIDEO)

18.02.2022

22:14

0

Za plasman u finale protiv FMP-a

Partizan u polufinalu, Obradović zadovoljan! Žocu su se svidele dve stvari, a objasnio i zašto nije igrao Lesor (FOTO/VIDEO)
KATA7553 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Košarkaši Partizana obezbedili su plasman u polufinale Kupa Radivoja Koraća, posle pobede nad zemunskim Borcem. Pobeda je bila ubedljiva, a prebačena je i "stotka".

Usledila je i analiza trenera pobedničkog tima, Željka Obradovića.

- Iskoristio bih priliku da čestitam Borcu na plasmanu u Kup Radivoja Koraća. Specifično je ovo takmičenje, uvek traži da budeš na maksimalnoj koncentraciji i motivaciji. Bilo je očigledno da su bili motivisani, napravili su u prvoj četvrtini i u drugoj deonici probleme sa pik-en-popom. Kada smo to uspeli da rešimo, utakmica je dobila potpuno drugačiju sliku. Vreme je da se sada sve izanalizira i da se spremimo dalje - kazao je Obradović i kratko objasnio situciju vezanu za Matijasa Lesora.

- Nije se osećao dobro, baš kao ni Zagorac.

Bilo je i pohvala na račun navijača.

- Uvek je dobro kad imaš navijače uz sebe, koliko su sposobni da nose tim, zahvaljujem im se. Nadam se da će sutra biti sportska atmosfera, da bude fer-plej. Hvala im još jednom što su došli i podržali ekipu.

Za plasman u finale igraće protiv FMP-a.

- Igrali smo pre sedam dana utakmicu koja je bila izuzetno zanimljiva, pobednik se odlučio u poslednjem minutu, znamo da je to ekipa koja će biti sigurno protivnik koji zaslužuje svako poštovanje. Svi ulaze sa najvećim motivima. Moramo da igramo na maksimalnom mogućem nivou. Znaju sve naše mane i vrline, kao što oni znaju naše. Sutra uveče u ovo vreme ćemo znati odgovor na ovo pitanje.

Svaka utakmica ima detalje koje gledamo i pokušavamo da analiziramo i promenimo. Tako je bilo večeras. Zadovoljan sam što su mlađi igrači u drugom poluvremenu odigrali dobro i agresivno. U odbrani smo primili samo 48 poena - zaključio je Obradović, a o "panterima" već je počeo da razmišlja i Nemanja Dangubić.

- Čestitao bih Borcu na učešču u završnici Kupa, mojim saigračima. Okrećemo se sledećem meču, pokušaćemo da se spremimo što bolje. Treba tek da napravimo za analizu za FMP, igrali smo pre sedam dana. Naravno daćemo sve od sebe da budemo u finalu - kazao je Dangubić.

Drugi par čine branilac trofeja Crvene zvezde i Mege.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike