Žoc viče i mnogo psuje, ali nije "lud": Amerikanac potpuno otvoreno o Obradoviću (VIDEO)

12.02.2022

09:47

0

Panter otkrio i ko ga je savetovao da sarađuje sa legendarnim trenerom

Žoc viče i mnogo psuje, ali nije "lud": Amerikanac potpuno otvoreno o Obradoviću (VIDEO)
20210916npObradovicZ08 - Copyright MN Press

Vest da je Kevin Panter pojačao Partizan, odjeknula je poput bombe. Iskusni američki košarkaš ranije je nosio dres Crvene zvezde, a među crno-bele je stigao iz milanske Olimpije, što je izazivalo šok za šokom.

Ali, Panter se sjajno snašao u sistemu Željka Obradovića, a dvadesetosmogodišnjak iz Bronksa nije imao dilemu, kada je stigao poziv iz Humske, upravo zbog legendarnog Žoca.

Kada je stigao pozi prvo se konsultovao sa bivšim saigračem, Luiđijem Datomeom, koji je u Fenerbahčeu sarađivao sa Obradovićem.

 

 

- Odmah sam Điđiju poslao poruku. Rekao sam mu: 'Điđi, reci mi sve što znaš'. Điđi je bio iskren. Rekao mi je da je trener izuzetno zahtevan, ali da to neće biti ništa što ranije nisam video - kazao je bek u podkastu Džoa Arlaukasa i nastavio:

- Iskreno, i nije bilo ništa što nisam video ranije. Da, on viče i dere se, izuzetno je zahtevan, ali da, navikao sam na to.

Amerikanac je istakao da problem kod Obradovića nije to šta on kaže, već način na koji se izražava.

- Ovo oduvek govorim. Ako ga slušate dok priča pomislite: 'O, pa on ipak nije lud, to nije ono što ste mislili'. On samo mnogo psuje i govori vam da šutirate, da budete agresivni ili da prestanete da radite neke gluposti. Da, način na koji se izražava je čudan, ali ako se fokusirate samo na to, onda ste 'gotovi'. Morate da se fokusirate na to šta on priča. On vam samo govori da budete ono što jeste - objasnio je Panter.

I ranije je Panter govorio da je Obradović jedan od glavnih razloga da obuče dres Partizana.

- Meni je uvek bila potrebna nekakva motivacija. Poslednjih šest godina sam uvek motivisan. Jedna od stvari koje sam ih pitao je koji im je plan, gde vidite ovaj tim. Naravno, to je bio povratak u Evroligu - rekao je Panter i dodao:

- Kada mi je Obradović rekao da se vratimo u Evroligu, a to sada i pokušavamo, to je bilo sve što sam morao da čujem. Znajući i da je on trener kakav jeste, nisam morao da znam ništa više - podvukao je Panter.

Amerikanac se odlično uklopio i predtsavlja jednu od glavnihnapadačkih opcija u timu, te u Evrokupu prosečno beleži 17,6 poena, 3,1 skok, 1,9 asistencija i 1,4 ukradene lopte po utakmici.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike