Bomba iz NBA - trejdovan Harden za Simonsa! Završena je era "velike trojke", koja jedva da je igrala zajedno

10.02.2022

18:23

0

Autor: 24sedam

Netsi su dobili još igrača, sada je vreme za nove početke

Bomba iz NBA - trejdovan Harden za Simonsa! Završena je era "velike trojke", koja jedva da je igrala zajedno
Džejms Harden - Copyright Profimedia

Masan i veliki trejd obavljen je u NBA ligi, poslednjeg dana prelaznog roka!

Džejms Harden postao je novi igrač Fildelfije i tako je napustio Bruklin. Filadelfija je poslala zauzvrat Bena Simonsa, Seta Karija, Andrea Dramonda i dva pika prve runde, piše Adrijan Vojnarovski.

U toku dana se pojavila informacija da Harden želi trejd, ali da se plaši reakcije javnosti. Ipak, na kraju je rešio da pređe Rubikon.

Nezadovoljstvo je doseglo vrhunac, nastaviće karijeru u Filadelfiji!

Harden je u karijeri igrao za Oklahomu, Hjuston i Bruklin.

Očekivao je da će u redovima Netsa da se domogne prstena, ali se to nije dogodilo. Harden se u Netsima priključio verovatno najboljem košarkašu današnjice Kevinu Durentu, kao i Kajriju Irvingu.

Ipak, "Brada" je bio jako nezadovoljan mnogo čime u Netsima, od organizacije, do povremenog statusa Kajrija Irvinga. Kada se sve sabere, "velika trojka" je tokom dve sezone odigrala tek 16 utkamica zajedno. 

Sa druge strane, posle skoro osam meseci je rešena još veća drama u Sikersima. Nakon što je Simons prošlog juna potpuno "nestao" u plej-ofu, a javnost je delila njegove klipove da bi se smejala, došle su na red kritike: trenera, saigrača i navijača.

Australijanac se tada zakleo da nikad više neće igrati za Filadelfiju. Bio je na ponekim treninzima, ali nije igrao. Sada je sve završeno i vreme je za nove početke.

Podsetimo, Durent je u prošlosti hvalio Simonsa, koji je, istina, potencijalno vrlo zahvalan igrač. Igra plejmejkera sa visinom od 211 centimetara, a može i da se "gura" u reketu. Osim tehnike, ima i brzinu i snagu i jedino što mu fali je šut. "Jedino". I malo hrabrosti. 

Da li će Stiv Neš moći da ga "otključa"? Videćemo. Svakako će biti zanimljivo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike