CSKA dobija veliko pojačanje! Vatutin razbio kasicu zbog plejmejkera koji ga je letos odbio!

09.02.2022

15:40

0

Autor: 24sedam

Moskovljani, navodno, ugovorili dolazak iskusnog organizatora igre

CSKA dobija veliko pojačanje! Vatutin razbio kasicu zbog plejmejkera koji ga je letos odbio!
20210219mmPangos03 - Copyright MN Press

CSKA će, sva je prilika, znatno pojačan ući u nastavak sezone. Kako prenosi grčka „Gazeta“, moskovski velikan je dogovorio saradnju sa kanadskim plejmejkerom Kevinom Pangosom!

Samo nekoliko dana pošto su „armejci“ ozvaničili angažovanje Alerika Frimena iz Burse, Moskovljani su nadomak aktiviranja bombastičnog pojačanja, koji je i letos bio želja CSKA i prvog čoveka kluba Andreja Vatutina.

Grčki portal javlja da je Pangos sa „armijom“ dogovorio ugovor na dve i po godine vredan šest miliona dolara, što je znatno više nego što je iskusni organizator igre imao u Klivlendu (dvogodišnji ugovor „težak“ 3.421.815 dolara bruto, s tim što je druga sezona nije bila garantovana).

Podsetimo, posle izvanredne prošle takmičarske godine u dresu Zenita, Pangos je bio velika želja CSKA. Međutim, posle dugog razmišljanja odlučio je da se „armejcima“ zahvali na ponudi i prihvati poziv iz najjače lige na svetu u kojoj se, ipak, nije naigrao (1.7 poena i 1.7 asistencija za 7.1 minut na parketu), zbog čega je odlučio da prihvati poboljšanu ponudu CSKA i vrati se na Stari kontinent.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike