Pangosu zatvorena vrata NBA i Evrolige! Kanađanin ostaje bez opcija

20.08.2021

20:02 >> 20:06

0

Autor: Adam Štulić

Plejmejkeru se izjalovile opcije kojima se nadao

Pangosu zatvorena vrata NBA i Evrolige! Kanađanin ostaje bez opcija
Copyright Profimedia/JGS/Cordon Press

Iskusni kandski plejmejker Kevin Pangos ostaje bez opcija kada je u pitanju izbor kluba za nastupajuću sezonu. Nadao se prošlosezonski košarkaš Zenita da bi mogao u NBA, kao rezervnu opciju „držao“ je CSKA, ali su se u međuvremenu mnoge stvari odivile onako kako nije očekivao, pa mu iz dana u dan ponestaje opcija.

Ruski mediji pišu da Pangos rizikuje da ove sezone ostane bez učešća u Evroligi, bez koje bi mogao da ostane zbog želje da se oproba u NBA ligi.

Bio je nekadašnji košarkaš Barselone blizu Memfisa, ali se sve izjalovilo u trenutku kada je Grizlijima iskrsla mogućnost angažovanja iskusnog Ražona Ronda, koju oni nisu propustili.

Bio je Pangos prošle sezone jedan od najboljih košarkaša Zenita, predvodio je tim iz Sankt Peterburga do istorijskog učešća u plej-ofu Evrolige, zbog čega je zapao za oko i rukovodstvu CSKA. Ipak, i tu su se za Kanađanina kockice loše složile, jer su „armejci“, čekajući rasplet Kanađanina „preko bare“, u međuvremenu vratili Alekseja Šveda, uz zadržavanje Italijana Danijela Haketa.

Pročitajte još

Prema informacijama kojima raspolaže portal „Sportsdaily.ru“, Pangos trenutno nema nijednu opciju za odlazak u neki evroligaški klub i sve je izvesnije da će iskusni organizator igre narednu sezonu provesti van elitnog takmičenja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike