Kao u bajci, Nataša je Vuku rekla "Da"! Srpska junakinja pokazala verenički prsten! (FOTO)

06.02.2022

06:02

0

Autor: 24sedam

Naša košarkašica na društvenim mrežama podelila divnu vest, čestitke pljušte sa svih strana

Kao u bajci, Nataša je Vuku rekla "Da"! Srpska junakinja pokazala verenički prsten! (FOTO)
20141022mmKovace23 - Copyright MN Press

Srpska košarkašica, srpska junakinja Nataša Kovačević objavila je najlepšu vest na društvenim mrežama.

Devojka, koja je sa 18 godina ujedinila Srbiju u želji za njenim oporavkom, verila se za partnera Vuka, a čestitke stižu sa svih strana.

 

 

- Čestitam, divno biće - prokomentarisala je glumica Dragana Mićalović, a naša reprezentativka u streljaštvu Ivana Anđušić Maksimović se pridružila čestitkama.

Nataša Kovačević je sinonim za hrabrost i istrajnost, te uzor i model za ponašanje u životu. Sa 19 godina je u teškoj saobraćajnoj nesreći, u kojoj su poginuli njen trener Akoš Fuzi i tim menadžer Šoprona Peter Tapodi, tako povređena da je amputacija noge ispod kolena bila neminovna.

 

 

Posle samo dve godine od nesreće vratila se na parket(!) i postala inspiracija mnogima. Zaigrala je sa protezom, hrabro udarila na sve probleme i pokazala da nipošto en treba tonuti ma koliko situacija izgledala loše i bezizlazno.

Završila je master studije u Velikoj Britaniji, deo je Košarkaškog saveza Srbije, ambasador je Svetske košarkaške federacije (FIBA), osnivač je fondacije čiji je cilj pomoć mladim sportistima i njihovo obrazovanje, a predsednik Francuske Emanuel Makron lično ju je odlikovao i dodelio joj "Orden viteza Nacionalnog reda".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike