Može Vlahović i na Sanremo! Dušan zapevao italijanski hit i oduševio na večeri Juvea! (VIDEO)

05.02.2022

22:33

0

Autor: 24sedam

Srpski reprezentativac se brzo uklopio u kolektiv Juventusa

Može Vlahović i na Sanremo! Dušan zapevao italijanski hit i oduševio na večeri Juvea! (VIDEO)
Screenshot 2022-02-05 at 23.33.12 - Copyright Printscreen/Twitter

Dok navijači Juventusa s nestrpljenjem očekuju da vide Dušana Vlahovića na terenu, srpski napadač „kupuje“ polako saigrače u svlačionici „stare dame“.

Dok stručnjaci širom Italije sukobljavaju mišljenja oko toga da li je torinski velikan napravio pravi ili pogrešan potez plaćanjem astronomskog obeštećenja Fiorentini za srpskog superstara, reprezentativac „orlova“ čini sve što može kako bi se što pre i što lakše integrisao u tim Maksa Alegrija.

A prema onome što stiže iz Juventusa deluje da je na odličnom putu. Naime, Italijani, kao i većina klubova i reprezentacija širom Evrope, preferira muzičke performanse novajlija u timovima. Taj ritual nije zaobišao ni Vlahovića, koji je nove saigrače oduševio izborom pesme.

Iako bi mu sigurno, iz mnogo razloga, bilo lakše da je odabrao neku srpsku pesmu, Duća je zapevao italijanski hit iz 2019. godine, a radi se o pesmi Freda De Palme i Ane Mene koji nosi naziv "Una Volta ancora" i koji broji više od 220 miliona pregleda na Jutjubu.

Da je napravio pravi odabir pesme govori i to što su mu se ubrzo u pomoć pritekli i saigrači, pa se u jednom trenutku za stolom začulo horsko pevanje fudbalera Juventusa…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike